Els homes de caramel: els arxienemics de l’Arale

- Advertisement -

Homes de caramel… Estaràs pensant que això és un frikada. I tens tota la raó. Però és una frikada nostàlgica que val molt la pena, ja que abans que Bola de Drac i la Songokumania ho envaïssin tot, els nens dels 80 van créixer amb El Dr. Slump. A més, com ja vam explicar en aquest reportatge, tothom sap que sense l’Arale i els seus “amics” no hi hauria hagut en Son Goku i la seva colla… Així que prepara’t per fer un viatge en el temps i descobrir tots els Homes de Caramel, aquells robots creats pel malvat Dr. Mashirito per acabar amb l’obra mestra del Dr. Slump: l’Arale.

Home de Caramel número 1

Caramel_man_001_manga

- Advertisement -

Robot que funciona amb bateries, i necessita un operador humà a l’interior. El robot va ser construït per causar estralls a la Terra, i fins i tot és capaç de trencar la Terra amb un punxó. El robot va donar-li guerra a l’Arale, però va acabar sent menjat per la Gatchan…

Home de Caramel número 2

- Advertisement -

Caramel2

No és més que el vehicle que el Dr. Mashirito construeix per Guanyar el Gran Prix de la Vila del Pingüí. Té la forma d’estruç, però es transforma en signe segons l’entorn i utilitza la seva capacitat de llançar míssils i putejar els rivals per intentar guanyar la cursa. Òbviament no ho aconsegueix.

Home de Caramel número 3

44868
Gran robot lluitador que s’assembla a un cotxe o un tanc. El seu braç esquerre és un potent canó que pot repel·lir els atacs de l’Arale i el seu braç dret distreu la rival mentre l’ataquen. Com que ha après la lliçó el seu braç dret és de goma creat expressament per atrapar la Gatchan (que no oblidem que menja metall). A més, és cinc vegades més ràpid que l’Home de Caramel número 2. No aconsegueix derrotar l’Arale perquè un porquet li rebenta les rodes durant la batalla…

Home de Caramel número 4

Obotchaman

El més mític de tots. El més mortífer i dolç a la vegada… L’Obocaman! Creat com a perfecte arxienemic de l’Arale aquest Home de Caramel intenta amb totes les seves forces acabar amb la protagonista de la sèrie, però s’acaba penjant d’ella creant una de les parelles més surrealistes i entranyable de la història de la pantalla petita. El Dr. Mashirito no n’encerta ni una…

Home de Caramel número 5

Caramel5

Al límit de la desesperació el robot número 5 té l’aparença del Dr. Sembei Norimaki amb la voluntat d’enganyar l’Arale. Ni així aconsegueix vèncer el seu rival. Per cert, cada cop el Dr. Mashirito està més fet pols…  Ja té una barbeta biònica i una mà mecànica.

Home de Caramel número 6

Caramel_Man_006_(Remake)

Sense idees noves el nou intent és com a mínim curiós. Si no pots vèncer l’Arale, crea una rèplica i potser així es confon. El principal problema és que va teledirigit i no té l’autonomia de l’Arale o l’Obocaman. Un nou cas fallit dels homes de caramel i un capítol més del camí cap a la perdició del Dr. Mashirito.

Home de Caramel número 7

- Advertisement -

Ref4-8447

Tot i la pinta mortífera, l’Home de Caramel 007 és fàcilment vençut per l’Arale i amb l’ajuda de l’Obocaman. A més, les Gatchans aconsegueixen prendre-li el comandament al Dr. Mashirito que un cop més fracassa en els seus plans de destruir la nena de les ulleres. Malgrat tot és un dels més recordats i ben dissenyats… Ànims Mashirito!

Home de Caramel Mashirito

Caramel_man_009_nervous

Cansat de fracassat el mateix Dr. Mashirito esdevé un dels seus homes de caramel. Fa molt mala pinta, però al llarg de tants episodis i tants fracassos és normal que estigui com està… Per molt malcarat i equipat que va no cal dir que no acaba la seva missió i l’Arale continua remenant caques amb un bastó sense cap problema.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents