TV3 aposta per més foscor amb ‘El forense’

- Advertisement -

El forense Narcís Bardalet ja té el seu propi programa. El nou espai és un dels productes estrella del llançament de la plataforma 3Cat. Els 6 episodis de la sèrie estan disponibles des d’aquest dilluns 30 d’octubre. Al llarg de la seva carrera professional, ha trobat patrons de conducta que retraten la condició humana davant la mort. I ara plasma els seus coneixements i vivències en una sèrie documental de TV3 que clarament beu de l’èxit de Crims (on Bardalet havia participat en diversos episodis).

El Forense
El Forense

- Advertisement -

A El forense, de la mà del periodista Manel Alías, arriben a l’espectador les històries i reflexions d’un dels forenses més mediàtics del país. Segons explica en un comunicat l’espai televisiu “és una sèrie única, amb divulgació, suspens, emoció i optimisme. Sí, parla de la mort, però s’hi reivindica la vida”

Les memòries del forense a TV3

- Advertisement -

La sèrie està basada en les memòries de Narcís Bardalet. Cada capítol conté la història d’un cas principal i alguns de secundaris. En el rerefons hi haurà la mateixa investigació sobre el terreny per buscar altres mirades per complementar cada relat amb preguntes a testimonis actuals que han estat al llindar de la mort.

El Forense
El Forense

En cadascun dels 6 episodis de 60 minuts es van creuant diferents moments d’entrevista a Narcís Bardalet i les reflexions de Manel Alías. Cal recordar que enguany el Govern Català ha reconegut Alías amb Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació. El guardó va ser atorgat per la seva cobertura sobre la Guerra d’Ucraïna. Amb El forense TV3 dona una volta més a la tendència a l’alça del true crime com a fenomen televisiu.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents