El FIC-CAT ‘a la carta’ arriba als 7.000 usuaris

- Advertisement -

El FIC-CAT ha posat punt final a la tretzena edició, en format híbrid, gràcies a la col·laboració de TV3 i la seva plataforma a la carta. En total hi ha hagut 6.786 usuaris únics, que suposa un total de 16.771 reproduccions de les 56 produccions.

FICCAT_Portada

- Advertisement -

Per categories, la més vista ha estat la de Centres Educatius, amb 6.065 reproduccions (un 36,6%) de 2.230 usuaris, seguida per la categoria de Curtmetratges, amb 5.474 reproduccions (un 33%) de 2.855 usuaris. La categoria Documentals ha acumulat 4.040 reproduccions (un 24,4%) de 2.895 usuaris, mentre que la categoria Videoclips ha sumat 996 reproduccions (un 6%) de 614 usuaris.

- Advertisement -

El curtmetratge Vera ha estat la producció més vista a TV3 a la Carta, amb un total de 1.226 reproduccions, seguida de la producció de centres educatius Un somni premonitori (1.138 reproduccions) i el documental El que fa segur el camí (882 reproduccions)

Pel que fa a l’edició presencial, el llargmetratge La innocència, de Lucia Alemany, ha guanyat el Premi al Millor Llargmetratge, Millor Muntatge i el Premi de la Crítica.

FICCAT_InnocènciaEn quan a la resta de palmarès, els guardonats han estat els següents:

Millor Producció Comarques Tarragonines
Preludi, Adrià Güxens

Millor Producció Centre Educatiu
Directed by, Gonçal Perales (Escola Piaget de Barcelona)

Millor Documental
Catalunya Nord, la llengua enyorada, Eugeni Casanova i David Valls

Millor Curtmetratge
La Mugre, Berta Galvany i Pau Bösch

Millor Videoclip
Univers’, Marc Sellerés

- Advertisement -

Premi de la Crítica (Curtmetratge)
Ca Nostra, Laia Foguet

Premi Públic
La dona il·legal, Ramon Térmens

Jove 48 hores
Reminiscència, Maria Sancha

Menció Especial
Marees ocultes, Mònica Cambra

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents