El Festival de Cinema d’Autor, des del teu sofà

- Advertisement -

Un dels certamens amb més públic del país ha trobat una solució a la crisi del coronavirus: passar gran part de la programació online. Així doncs el el D’A Film Festival Barcelona que s’havia de celebrar (físicament) del 30 d’abril al 10 de maig es pot veure igualment però a Filmin. La plataforma ja té experiència en aquest tipus d’esdeveniment ja que cada any munta l’Atlàntida, un festival de cinema amb novetats i preestrenes al seu portal.

- Advertisement -

Entre les opcions més atractives per a veure el contingut complet del festival hi ha el Pack DA 2020: per 25 € dona accés a tota la programació del festival (65 pel·lícules) des de l’1 al 10 de maig, i, a més, inclou tres mesos de subscripció a Filmin. Els que ja tinguin subscripció a Filmin tindran accés a tota la programació del DA 2020 sense haver de comprar cap cupó extra. Si 65 pel·lícules son massa per pair així de cop el director del festival, Carlos R. Ríos, ha preparat un Top 10 de les que no et pots perdre…

La inauguració és manté (a la xarxa)

- Advertisement -

El D’A 2020 s’inaugurarà, doncs el 30 d’abril amb la pel·lícula que estava prevista per inaugurar el festival, la darrera obra de Christophe Honoré, Chambre 212, protagonitzada per Chiara Mastroiani, que va guanyar el premi a la millor actriu de la secció Un certain Regard a Canes 2019, Vincent Lacoste i Benjamin Biolay.

Podeu consultar la programació sencera en aquest enllaç

Els motius del canvi

A continuació podeu llegir el comunicat del D’A on s’explica els motius pels quals han optat per aquesta opció amb l’objectiu de no cancel·lar el certamen.

“A causa de la crisi global relacionada amb el Covid-19 i donada la incertesa de la seva evolució, el D’A Film Festival Barcelona, que s’havia de celebrar del 30 d’abril al 10 de maig, ha decidit traslladar una selecció de la seva programació a una versió online del festival en les mateixes dates previstes. El D’A 2020 s’associa amb Filmin, la plataforma de cinema en streaming, per presentar una selecció de les 100 pel·lícules que s’havien programat per a la desena edició, celebració que queda ajornada fins al 2021. Després d’una profunda reflexió i davant la impossibilitat de fer el festival en les condicions òptimes, tant pel que fa a la programació com als directors que havien de visitar el festival, el D’A Film Festival Barcelona ni es cancel·la ni s’ajorna, sobretot pensant en els calendaris futurs que afectaran els propers esdeveniments culturals de la ciutat i d’arreu del món. Per això estem treballant per confeccionar una programació que representi fidelment l’esperit del festival, aquest cop per portar a les cases de tothom el millor cinema independent internacional, les pel·lícules triomfadores a festivals de tot el món i el cinema espanyol més emergent.”

Així ha impactat el coronavirus altres festivals i el món del cinema

Com afecta el Coronavirus al món del cinema?

El cinema català, tocat de mort per la COVID-19

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents