El Cinèfil Pòdcast (T2-E8): injustícies d’Oscar

- Advertisement -

La nit més esperada per tots els cinèfils del món ja és aquí. El diumenge 10 de març es lliuren els Oscars. La gala més prestigiosa i important del món del cinema reuneix, com fa cada any, talent, glamur, alguna polèmica viral, celebracions merescudes i més d’una injustícia.

- Advertisement -

- Advertisement -

Parlem al vuitè episodi de la segona temporada d’El Cinèfil Pòdcast amb J.R. Armadàs, director d’El Cinèfil, i  Joan M. Mas de les nominades a Millor Pel·lícula de la 96a edició dels premis atorgats per l’Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, posant l’ull sobre les que es quedaren fora de joc al llarg de la història dels prestigiosos guardons cinematogràfics. Pel·lícules que prometien, però van tornar de buit, o foren ignorades a les categories més fortes. Actrius i actors amb carreres brillants però menystingut pels acadèmics. Gèneres, que tot i omplir sales, eren considerats menors. Però, no tot són injustícies i perdedors, i el Jan Romaní per recordar-nos-ho. A la seva secció ‘El Rànquing’ ens porta les 10 millors sorpreses de la història dels Oscar. 

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents