‘Com si fos ahir’ renova 1 any més i fa rècord d’audiència

- Advertisement -

La sèrie diària de TV3 està en plena forma. La quarta temporada està deixant als espectadors ben frapats i aquesta intensitat s’ha vist reflectida també als índexs d’audiències. Aquest juny Com si fos ahir va fer el rècord de quota de la temporada, amb un 21,8%, en un mes en què la mitjana també és la més alta d’aquesta quarta etapa de la sèrie, amb un 18,2%. Molt bones xifres que l’avalen i li donen ales per un any més de sèrie. Cal recordar que l’última temporada de La Riera va acumular una audiència mitjana del 18.8%. És a dir, els números són força semblants.

Abans de començar l’escola

- Advertisement -

La temporada 20/21 acabarà el 24 de juliol i la 21/22 començarà abans del que és habitual. El 30 d’agost TV3 emetrà el primer capítol de la 5a temporada. Els seguidors de la sèrie saben que durant la parada més llarga de la temporada, la de l’estiu, sempre hi ha un fet transcendental que afecta en general tota la colla d’amics i que té l’espectador amb l’ai al cor fins a la represa.

- Advertisement -

Per seguir la tònica, el final d’aquesta quarta temporada també colpirà amb força els amics d’institut. Quina de les trames se’n ressentirà especialment? O l’actitud zen de la Cati, que la durà a cometre alguna imprudència? O serà el quartet Quique – Cristina – Cèlia – Bruno, el que patirà les conseqüències d’una situació cada cop més estranya i forçada. També el Litus i l’Eva han aparcat el diàleg per donar pas a l’acció. La Júlia ja s’ha posicionat a favor de la bel·ligerància, com serà el contraatac? I la Marta cada dia troba a faltar diners al Burguer. Algú ha ficat la mà a la caixa. La Patri? En Quim? Algú altre? I, per acabar, l’escena de l’ecografia de la Pili, que de tanta felicitat que transpira resulta una mica inquietant.

O potser serà dins la consultoria, que hi passarà alguna cosa? Les possibilitats són moltes. Aviat se sabrà. De dilluns a divendres, a les 15.55 la sobretaula continuarà marcada per les històries d’aqueta colla d’amics. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents