Carles Torras posa Mario Casas al límit a ‘El practicante’

- Advertisement -

Netflix continua apostant per Catalunya com a centre de producció. El director i productor barceloní Carles Torras estrena film a la popular plataforma després de la multipremiada Callback i continua explorant personatges foscs amb El practicante. La cinta que Babieka Entertainment i Zabriskie Films han produït per a Netflix estarà per fi disponible aquest 16 de setembre. Aquest film és segons ha explicat el propi director a El cinèfilun thriller psicològic que seguirà les aventures d’un home que després d’un accident es queda amb cadira de rodes i es converteix en una persona pertorbada i paranoica”. La pel·lícula es va rodar durant més 7 setmanes entre el mes de setembre i octubre a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet i Lleida. A Lleida, precisament és on es va gestar el projecte quan Carles Torras va estar de productor resident al CECAAC.  A Barcelona s’ha rodat força als Estudis Mediapró mentre que a Ponent s’ha comptat amb la col·laboració propera de la Lleida Film Comission per a localitzar diversos escenaris del projecte.

El practicante Netflix (1)

- Advertisement -

Torras també explica en un comunicat que la baixada als inferns del personatge que interpreta Mario Casas, a qui veurem molta estona en cadira de rodes, li provocarà un debat intern del qual ningú sortirà il·lès. “En veure el film, els espectadors descobriran una faceta de Mario Casas inèdita, en un registre en el qual no estan habituats a veure. L’espectador també gaudirà amb el tàndem format per ell i per Déborah François de dues de les millors interpretacions de l’any. Em sento molt afortunat que aquest projecte tan ambiciós sigui una realitat, amb aquest repartiment amb projecció internacional, gràcies a l’aposta de Netflix”.

- Advertisement -

A banda de Mario Casas, el repartiment el completen la guanyadora d’un Premi César Deborah François (PopulaireEl niño), Guillermo Pfening (Nadie nos mira, Wakolda), Celso Bugallo (Mar Adentro), Raúl Jiménez (Tarda per a la ira) i els intèrprets catalans Maria Rodríguez (Els dies que vindran) i Pol Monen (Amar, ¿A quién te llevarías a una isla desierta?). Els productors executius son el català Santi Lapeira i el propi Carles Torras que també ha escrit el guió amb col·laboració amb Héctor H. Visens (El cadàver d’Anna Fritz) i David Desola (El Hoyo).

Per la seva banda, Miguel Ruz, productor de la pel·lícula, ha declarat la seva admiració per l’equip que forma part d’aquest llargmetratge. “Mario és un d’aquests extraordinaris actors que, quan el veus actuar, aconsegueix fer-te oblidar els personatges que ha interpretat en pel·lícules anteriors. De Carles Torras m’ha sorprès la seva capacitat per tenir cura cada detall mínim de l’estètica, sense allunyar-se del realisme de la pel·lícula. Aconsegueix que un thriller com aquest sigui pertorbador”.

Cal recordar que El practicante no és l’únic projecte que l’actor té pendent a Catalunya. L’any passat també es va rodar No mataràs amb el barceloní David Victori. Totes dues cintes de to clarament negre s’estrenaran passat aquest estiu en una data que encara no s’ha revelat. Com tot aquest 2020 està pendent de l’evolució de la Covid-19.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents