‘Alma’, thriller sobrenatural dirigit per Kike Maíllo a Netflix

- Advertisement -

La plataforma streaming, Netflix, continua apostant per la ficció espanyola després dels bons resultats obtinguts amb produccions com Élite, Las chicas del cable o Hache i ja ha posat data a la pròxima. La nova sèrie, sota el títol Alma està creada per Sergio S. Sánchez (guionista de El orfanato, Lo imposible, Palmeras en la nieve o El secreto de Marrowbone) juntament amb Kike Maíllo (Cosmética del enemigo, Toro o Eva) i protagonitzada per Mireia Oriol (Les de l’Hoquei o El arte de volver) i Milena Smit (No matarás, Madres paralelas).

- Advertisement -

Després de sobreviure a un accident d’autobús al qual moren gairebé tots els seus companys, Alma es desperta en un hospital sense recordar res de l’incident… ni del seu passat. La seva casa està plena de records que no són seus i tant l’amnèsia com el trauma fan que experimenti terrors nocturns i pateixi unes visions que no aconsegueix desentranyar. Amb l’ajuda dels seus pares i amics, desconeguts per a ella, intentarà descobrir el misteri que envolta a l’accident alhora que lluita per recuperar la seva vida i la seva identitat.

- Advertisement -

El thriller sobrenatural comptarà amb 9 capítols d’uns 50 minuts de durada cadascú i arriba a la platafoma el 19 d’agost. Ha estat rodat al llarg de 5 mesos al Principat d’Astúries i ha comptat amb un equip conformat per més de 100 persones. La producció recau en Belén Atienza (Jurassic World: Fallen Kingdom o El secreto de Marrowbone), Sandra Hermina (Arde Madrid o El secreto de Marrowbone) i Jesús de la Vega (Intruders o Hierro). Tot ells formen part de la nova productora Sospecha Films, responsable de la sèrie El inocente

Alma és una història sobre la recerca de la identitat a través d’una trama emotiva, misteriosa i inesperada. A l’elenc encapçalat per Mireia Oriol se sumen Alex Villazán (Caronte), Pol Monen (Tu hijo), Claudia Roset (SKAM España), Javier Morgade (El nudo), Nil Cardoner (Les de l’Hoquei), Milena Smit (No mataràs) o María Caballero (El ministerio del tiempo).

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents