Adéu al programa de websèries ‘Tube d’Assaig’

- Advertisement -

El programa de Beteve Tube d’Assaig, dedicat a la creació audiovisual de joves cineastes tanca la paradeta després de anys en antena a la televisió pública de Barcelona. Durant aquest període fins a 38 projectes de joves creadors han vist la llum sota el paraigua d’aquest espai. Per motius econòmics, Betevé es veu obligada a finalitzar aquest programa que ha servit per a crear moltes websèries en llengua catalana. Alguns dels projectes de Tube d’Assaig han guanyat guardons tan importants com els Premis Ondas, Premis VOC d’Òmnium i Premis Showcase de Pilots de Ficció.  D’altres han estat seleccionats a festivals com Sitges, Screen TV de Màlaga, Zoom d’Igualada, Serielizados Fest, Non Stop o l’Animac. Alguns responsables dels pilots han creat posteriorment sèries com Drama (TVE), Em dic Manel! (TV3), Nou Normals (IB3), pel·lícules com Les Perseides o programes com Coolhunters (TV3).

https://elcinefil.cat/2020/06/28/drama-quan-avortar-deixa-de-ser-tabu/

- Advertisement -

Amb l’objectiu d’acompanyar projectes universitaris i de nou talent audiovisual en la seva professionalització, Betevé va considerar que havia de donar-los una plataforma que els permetés foguejar-se. Tube d’Assaig va ser un projecte col·laboratiu entre la televisió pública de Barcelona, universitats i centres com la UPF, Blanquerna EMAV o el Tecnocampus de Mataró, la plataforma de crowdfunding Verkami i el Festival Serielizados.

- Advertisement -

Si voleu veure els projectes podeu fer-ho en aquest enllaç. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents