’13 Reasons Why’: 13 noves raons ja a Netflix

- Advertisement -

Darrerament hi ha una sèrie que ha estat vox populi i en alguns països fins i tot s’ha prohibit, no es tracta de la millor ficció que hi ha actualment a la plataforma streaming Netflix però tampoc n’és la pitjor, tot i així 13 Reasons Why, conté un missatge que no deixa a ningú indiferent. Degut al seu èxit i al fenomen que ha causat hi ha una segona temporada que  ja està disponible a Netflix.

- Advertisement -

La sèrie és l’adaptació de la novel·la de Hay Asher amb el mateix títol i se centra en el perfil d’una estudiant de batxillerat anomenat Clay Jensen mentre tracta de descobrir la història que hi ha darrera el suïcidi de la seva companya Hannah Baker.

- Advertisement -

Si heu vist la 1a temporada us haureu adonat que hi ha històries que van quedar per concloure o desenvolupar i que van més enllà de les cintes de cassette que va deixar la protagonista, Hannah Baker abans del seu tràgic final. El creador de la sèrie Bryan Yorkey ha declarat que la continuarà perquè “tenim personatges que estan començant el procés de recuperació i també el d’acceptar el rol que van jugar a la mort de Hannah.”

També comenta, respecte Hannah que “hi haurà un nou context per als esdeveniments que ja coneixem i es veuran moltes coses de les que encara no s’han sentit a parlar i seran molt interessants per comprendre qui és Hannah Baker i el que era la seva vida.” Dylan Minnette (qui interpreta el rol de Clay Jensen) esmenta que “aquesta temporada se centrarà en la recuperació.”

En aquesta temporada, que comptarà amb 13 episodis, hi haurà un judici que jutjarà tots els implicats en el seu suïcidi, en especial el que passarà amb en Bryce la Walker i Jessica, que s’està recuperant d’una violació i aquest conflicte s’ha de resoldre i fer justícia. Es descobrirà que l’Alex va intentar suïcidar-se i com els pares de la Hannah canalitzen el seu dolor i es fan més forts, ja que continuaran amb la demanda contra l’escola ara que tenen al seu poder les cintes de la seva filla. S’estrenarà al 2018 (tot apunta que podria arribar als voltants del març, com l’anterior) i els fets tindran lloc uns mesos després de la primera temporada. També se sap que la Hannah estarà involucrada en la trama mitjançant flashbacks, s’introduiran diversos personatges nous i s’explorarà “la manera en què s’eduquen els nois en homes i la manera en què es tracten les noies i les dones a la nostra cultura”, segons Brian Yorkey, creador de la sèrie. 

Així doncs, hi haurà 7 personatges nous que ho canviaran tot en aquesta nova temporada. Entre aquests fixatges en destaca la que va ser cap d’animadores, un estimat entrenador i un ambiciós advocat. Ben Lawson donarà vida a en Rick, l’entrenador de baseball del Liberty High, Allison Miller serà la Sonya una jove però ambiciosa advocada de litigis, mentre que Anne Winters esdevindrà la Chloe, la qual encapçalarà l’equip d’animadores. A ells cal sumar-hi Bryce Cass, un cínic personatge que acabarà tenint un paper important entre el grup dels oprimits sota el nom de Cyrus, Chelsea Alden serà la Mackenzie, la germana d’en Cyrus, Samantha Logan es fica a la pell de la Nina, una jove misteriosa que sembla que guarda un gran secret i per últim, Kelli O’Hara, que serà la Jackie, una advocada que es pren molt seriosament els casos de bullying.

Paramount Television produeix la 2a temporada per a Netflix i Brian Yorkey tornarà com a showrunner, mentre que Selena Gomez, Mandy Teefey, Joy Gorman Wettels, Michael Sugar, Kristel Laiblin i Steve Golin en seran productors executius.

- Advertisement -
Article anteriorHighway to Everest
Article següentEl show de Ryan Reynolds
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents