‘Gifted’: els poders d’X-men arriben a la petita pantalla

- Advertisement -

Era qüestió de temps que algú decidís fer una sèrie amb els mutants més famosos del món com a protagonistes i, finalment, l’encarregada ha estat la cadena de televisió 20th Centry Fox Television amb col·laboració amb Marvel Television. La sèrie que ja es pot veure a través de Fox España narra la història d’uns pares normals que descobreixen que els seus fills són mutants. A causa de les hostilitats del govern, hauran de fugir i amagar-se i, durant el viatge, coneixeran un grup ocult de mutants al qual s’hi uniran i lluitaran per sobreviure.

Aquesta nova aventura per l’univers dels mutants estarà directament relacionada amb els films d’X-men però comptarà amb cares noves. L’elenc comptarà amb Stephen Moyer i Amy Acker, en els rols de Reed i Kate, els pares humans que faran tot el possible per protegir els seus fills mutants. També apareixeran en pantalla Natalie Alyn Lind, Blair Redford, Jaime Chung, Emma Dumont, Sean Teale i Colby Bell.

- Advertisement -

- Advertisement -

La productora de la nova ficció Lauren Shuler Donner va publicar una imatge a través del seu perfil de Twitter on es veia la primera lectura de guió. Acompanyant a la imatge es podia llegir el suposat títol de la sèrie, Gifted, que tot apunta a què és una clara al·lusió a l’escola dirigida per Charles Xavier, l’Escola Xavier per a Joves Dotats.

Professionals de primera línia

El projecte el desenvoluparà el guionista i productor Matt Nix, que comptarà amb un gran equip de producció format per figures de l’univers cinematogràfic dels mutants, així com de Marvel Television. El mateix Bryan Singer, director de diverses de les pel·lícules X-men, formarà part de l’equip, i dirigirà els dos primers capítols de la nova sèrie. També formaran part de l’equip Simon Kinberg, Jeph Loeb, Jim Chory i la ja anomenada Lauren Shuler Donner, que seran productors executius.

Un dels directius de Fox, David Madden, declarava que: “desenvolupar una propietat de Marvel ha estat una gran prioritat per la cadena i estem molt satisfets amb com Matt Miz ens ha conduït en aquest emocionant univers”. Madden afegia que amb “el brillant equip de producció darrere el projecte, té tot el necessari per ser una nova gran sèrie, divertida i emocionant”.

the-gifted

Aquest nou projecte suposa per la cadena la segona incursió de Marvel, que ja va fer el seu debut amb Legion. Aquest thriller dramàtic protagonitzat pel fill de Charles Xavier i un seguit de mutants que, com sempre, lluiten per sobreviure. El president creatiu de 20th Century Fox explicava que, “treballar amb Marvel en una sèrie de televisió per Fox ha estat un somni professional per a tots nosaltres. Matt, Lauren, Bryan, Jeph i Jim són un grup molt potent d’artistes creatius i, no podem esperar a començar en el que fàcilment serà un dels projectes més emocionants d’aquesta temporada”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents