‘Collateral Beauty’: Will Smith torna al cine dramàtic

- Advertisement -

Després de salvar al món al costat dels dolents més dolents amb Suicide Squad, Will Smith torna al cinema amb un nou drama al més pur estil En busca de la felicidad i Siete almas. De fet, el propi actor definia la pel·lícula com “una barreja entre En busca de la felicidad i El mago de Oz”. Fins al moment, no s’havia avançat pràcticament res de l’argument de la pel·lícula, ja que, segons Smith es tracta d’un film difícil de resumir sense desvetllar cap sorpresa.

- Advertisement -

La pel·lícula, dirigida per David Frankel (El diablo viste de Prada) i guionitzada per Allan Loeb (Rock of Ages) es titula Collateral Beauty. La història gira al voltant de Howard Inlet, un exitós executiu d’una empresa de publicitat, que està passant per un mal moment personal després de la mort de la seva filla. Per tal d’ajudar-lo a superar la desaparició de la seva filla, el seu grup d’amics intenta fer el que calgui, fins al punt de posar en marxa un pla poc convencional, que tindrà resultats imprescindibles.

- Advertisement -

Per tal de deixar enrere la pena, Inlet comença a escriure una sèrie de cartes dirigides a l’Amor, a la Mort i al Temps, que inesperadament per a ell es personificaran en forma dels seus amics. Keira Knightley, Helen Mirren, Michael Peña, Edward Norton, Kate Winslet i Jacob Latimore acompanyaran Will Smith en aquest drama que s’estrena el 23 de desembre.

collateral beauty

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents