Els dolents han de salvar el món

- Advertisement -

En pocs dies arribarà un dels films més esperats de l’estiu, Suicade Squad, de David Ayer i amb un repertori de primera categoria, encapçalat per Will Smith, Jared Leto i Margot Robbie. Es tracta d’una nova adaptació d’un dels còmics més coneguts de DC, que planteja com un grup d’allò més pintoresc és contractat pel govern dels Estats Units per embrancar-se en una missió suïcida. L’al·licient per a tots ells és que si ho fan, tenen l’oportunitat de redimir-se davant la justícia.

https://youtu.be/smHxeRdf7oI

- Advertisement -

Per entrar una mica més en aquest univers de maldat i foscor, mirarem de conèixer en més profunditat alguns dels seus protagonistes:

- Advertisement -

Suicide Squad

Will Smith és Deadshot

El seu nom real és Floyd Lawton i es tracta d’un home que va tenir una infància complicada i que amb els anys va aprendre a valdre’s per si mateix, fins a aconseguir una reputació com un dels assassins més fiables de l’Univers DC. No té cap poder real però les seves habilitats amb les armes (tant de foc com explosius) són gairebé sobrehumanes i el converteixen en si mateix amb una arma letal. Lawton té una filla a qui està dedicat al cent per cent, però el seu alter ego com a Deadshot no li permet passar gaire temps amb ella. A la pel·lícula apareixerà amb la seva característica màscara blanca amb un ull cibernètic vermell, com a punt diferencial amb el còmic, en aquesta ocasió la lent la portarà a l’ull esquerre i no al dret.

https://www.instagram.com/p/BH49TE8DiFE/?taken-by=suicidesquadmovie

Margot Robbie és Harley Quinn

Harley Quinn gaudia de bona reputació com a psiquiatre, fins que va iniciar una relació més enllà de la professional amb un dels pacients, el Joker, que va aconseguir tornar-la boja i convèncer-la perquè s’unís a ell com a companya d’aventures. Tampoc és que tingui poders però el temps al costat del Joker li ha ensenyat a valdre’s per ella mateixa i s’ha convertit en una lluitadora àgil i perillosa, una de les seves armes preferides és un martell gegant. La vestimenta de Quinn està basada en els còmics los Nuevos 52, ja que se la pot veure amb un vestit vermell i blau i no amb el tradicional vestit de bufó com en els còmics originals.

https://www.instagram.com/p/BH5U5gAjHKd/?taken-by=suicidesquadmovie

Adewale Akinnuoye-Agbaje com Killer Croc

És un dels personatges que més transformacions ha patit al llarg de les diferents versions que l’han caracteritzat. En algunes ocasions, el plasmen com un home que ha patit una mutació genètica i que té aspecte de rèptil i una força sobrehumana, per a d’altres, simplement és un home amb una afecció que li dóna un aspecte reptilià, amb una pell escamosa i molt dura. Waylon Jones es converteix en un super criminal després d’anys de rebre burles i abusos per part de tots els que el rodejaven, tot i així, en el film (com en el cas de Batman: Tierra Uno) destaca el fet que és més aviat una persona incompresa i solitària.

https://www.instagram.com/p/BH7oTkUjmo5/?taken-by=suicidesquadmovie

Jay Hernandez com El Diablo

Chato Santana no era El Diablo original, era un gàngster que va ser posseït per un dimoni després de trobar-se en un hospital amb El diablo original –Lazarus Lane–. Des d’aleshores té el poder de la piroquinesis que li permet controlar i crear foc del no-res. És un dels personatges amb més càrrega de consciència i s’uneix a l’Escuadró Suïcida per mirar de contrarestar els seus crims passats. El seu tret distintiu són els tatuatges que li cobreixen gran part del cos, sobretot la calavera que porta dibuixada a la cara i que li dóna un aire fantasmagòric.

- Advertisement -

https://www.instagram.com/p/BH6CYAujWuQ/?taken-by=suicidesquadmovie

Cara Delevingne com a Enchantress

Des que va deixar el món de les passarel·les, Delevingne s’ha passat a la gran pantalla i ja se l’ha pogut veure en sis ocasions. En aquesta nova incursió al cinema, donarà vida a June Moone, una jove aparentment normal que és posseïda per un dimoni anomenat Dzamor. En els moments en què el dimoni la controla, es converteix amb Enchantress, una poderosa bruixa capaç de manipular l’energia màgica, així com teletransportar-se, curar qualsevol ferida i una sèrie d’habilitats més destructives. Moone viu una dualitat entre les seves dues personalitats, ja que no vol caure en la foscor per sempre. És el membre més poderós de l’Escuadró Suïcida i, en aquesta ocasió David Ayer li ha donat un aspecte més inhumà.

https://www.instagram.com/p/BH7TlTkjNyd/?taken-by=suicidesquadmovie

Jared Leto és El Joker

I com s’acostuma a dir, el plat fort pel final. Sense cap mena de dubte El Joker és un dels personatges més carismàtics i aterridors d’aquest particular univers de dolents i incompresos. Jared Leto ha estat l’encarregat d’interpretar a aquest personatge que com a principal característica tindria la bogeria. Es tracta d’un home que viu segons les seves regles, que només busca el caos i l’anarquia i que té com a principal objectiu, fer-li la vida impossible a Batman. El Joker té un talent especial a l’hora de manipular productes químics i, gràcies als seus coneixements, crea una toxina que fa que les seves víctimes morin de riure, literalment. A causa de la constant exposició amb els productes químics, ell és immune a qualsevol toxina o verí i, té una gran habilitat amb tot tipus d’armes, com ganivets, pistoles o bombes.

https://www.instagram.com/p/BH5lRrxjjQq/?taken-by=suicidesquadmovie

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents