‘Vosaltres mateixos’: l’humor de Buenafuente torna a TV3

- Advertisement -

Vosaltres mateixos és el títol del nou programa d’humor de TV3 que significa el retorn d’Andreu Buenafuente a la TV pública catalana. L’espai es ven com un programa de conversa i d’humor setmanal, on el protagonisme recau en la gent “normal” del país. Després d’una llarga carrera entrevistant personatges famosos i celebritats, Buenafuente té ganes de xerrar, improvisar i divertir-se escoltant les històries dels espectadors. En un comunicat TV3 assegura que aquest serà “un dels continguts estrella de la nova plataforma de la CCMA i el seu retorn a TV3″. 

TV3 estrena nova plataforma pel seu 40è aniversari

- Advertisement -

De fet, TV3 ja ha començat una crida pública a la recerca d’aquestes persones. I és que, Vosaltres mateixos es planteja com un talk show setmanal, que arribarà durant el quart trimestre de 2023 on els espectadors tindran molt de pes. Si creus que tens una història per explicar i vols sortir al programa, envia un correu a explica@vosaltresmateixos.cat o envia un whatsapp al 660618939.

- Advertisement -

 

Vosaltres mateixos: espontaneïtat i humor

“Un programa fet per la gent i amb la gent”, així defineix el programa Andreu Buenafuente. “És un exercici de complicitat amb aquestes persones, les que segueixen des de fa més de tres dècades tot el que he fet. M’han vist créixer (i jo a ells, eh!), hem passat crisis, pandèmies i conflictes diversos, però seguim aquí, encara tenim sentit de l’humor, ganes de riure i això… s’ha de celebrar”. “Després de més de trenta anys de carrera, tenia ganes de parlar amb la gent. D’escoltar-los. De riure, d’emocionar-me i de fer un programa de televisió només amb ells. També tinc ganes de treure encara més suc a la improvisació de la qual m’he tornat un addicte. La improvisació jugada amb complicitat, respecte i conya”, afegeix Andreu Buenafuente respecte de Vosaltres mateixos.

La data d’estrena encara no està clara, però sí que s’especifica a la nota de premsa de TV3 que l’espai serà un contingut de la plataforma, fet que fa suposar que no estarà disponible “en obert” als horaris habituals de TV3. El programa és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio) i arribarà aquesta tardor.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents