‘Vintage’, la sèrie de TV3 on mai no és tard per canviar

- Advertisement -

Vintage és el nom d’una de les apostes de TV3 en forma de sèrie per la temporada 23/24. Aquesta coproducció amb Brutal Media està protagonitzada per Abel Folk i Lluís Villanueva. La ficció és una comèdia amb tocs de drama dirigida per David Martín Porras i Elia Urquiza, que tindrà 8 capítols. Vintage està creada per Juan Cruz, Rafel Barceló, Júlia Cot i Enric Pardo.

vintage

Vintage o com fer-se gran quan tot et va a la contra

- Advertisement -

A Vintage veurem com el Paco (Abel Folk) s’estimba amb el cotxe després de beure en excés en una festa, tot pensant-se que encara pot lligar amb una noia jove. A la Pie, la dona del seu amic Genís (Lluís Villanueva), un estafador del Tinder li roba tots els estalvis del matrimoni. Són dos amics que, a tocar de la seixantena, descobriran de cop que el seu món s’acaba… i el temps de passar-ho bé, també. 

- Advertisement -

“Vaig acceptar l’encàrrec perquè el que em va enganxar és el tema universal de fer-se gran. Sempre ens estem fent grans, no només als 60, 70 i 80. També et fas gran als 40, l’edat que tinc jo o als 30… I mentre tu et fas gran, el teu món deixa d’existir. Perds referents, la gent jove ja no sap de qui els parles… el món d’abans, va sent reemplaçat per un de nou”, explica David Martín Porras, un dels directors al costat d’Elia Urquiza. 

L’estranya parella (de quasi avis)

Els dos protagonistes, dos amics, a prop de la seixantena que es pregunten que fan en aquest món que canvia massa ràpid per ells. No entenen que passa amb ells, amb les seves famílies, els seus fills, les seves dones, les seves feines… estan desubicats. 

El Paco és director comercial d’un celler la seva vida professional està plena de festes i saraus. El Genís és un psicòleg new age que ja ha publicat algun llibre d’autoajuda amb certa repercussió. Això li ha permès poder col·laborar en algun mitjà de comunicació, donant-li una pàtina mediàtica de perfil baix. D’altra banda, manté una consulta que li reporta els ingressos per poder viure amb comoditat i fer un raconet, tot pensant amb una jubilació tranquil·la.

vintage sèrie tv3

Vintage mostra una visió positiva de fer-se gran

La sèrie no vol deprimir, “està explicada amb un aire esperançador”. I, per descomptat, no busca riure’s només d’aquest perfil d’home madur, boomer i una mica cunyat. “Són una mena d’estranya parella. Dos individus que si no fossin amics, no serien mai amics de tan diferents que són, però que tenen una relació indestructible”, comenta Abel Folk.  

“És una dramèdia. Una comèdia que té moltes cares. Té fons i la possibilitat d’explicar-te els personatges des de situacions hilarants a situacions dramàtiques. Això permet plantejar-se preguntes sobre aquest viatge a la maduresa des del punt de vista de dos amics que afronten problemes cadascun a la seva manera”, explica Lluís Villanueva.

TV3 encara no ha revelat la data d’estrena, però sí que ha assegurat que serà durant la temporada televisiva 23/24.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents