‘Una villa en la Toscana’: un pare i un fill de veritat

- Advertisement -

Una villa en la Toscana (de títol original Made in Italy) és la nova pel·lícula de Liam Neeson, que s’estrena als cinemes aquest 6 d’agost. El Robert (Neeson) és un artista i bohemi de Londres que ha de viatjar a la Toscana per vendre una propietat que ha heretat després de la mort de la seva parella. Anirà acompanyat pel seu fill Jack (interpretat per Micheál Richardson, el fill real de Neeson), que està passant per un divorci i que mai ha arribat a tenir una relació propera amb el seu pare. L’estat en runes de la casa fa que, el que havia de ser un simple tràmit, s’allargui obligant a pare i fill a enfrontar les diferències que els separen.

- Advertisement -

Del director James D’Arcy, més conegut per les seves actuacions a films com Master and Commander: Al otro lado del mundoDunkirk, el cast el completen Valeria Bilello (Sense8) i Lindsay Duncan (Una cuestión de tiempo). La premsa internacional destaca en especial l’actuació de Liam Neeson.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents