Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys

- Advertisement -

L’empresa d’animació Disney i el seu estudi més famós, Pixar, sempre s’han caracteritzat per desenvolupar films aptes per a tota la família, que mostren valors més enllà de qualsevol pel·lícula infantil. Fa 14 anys es va estrenar The Incredibles, que va canviar la manera de veure els súperherois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar. El film va resultar guanyador de l’Oscar a millor pel·lícula d’animació i millors efectes sonors.

L’any 2014 es va anunciar una seqüela d’aquest film pendent d’estrenar-se aquí el 3 d’agost, tot i que a gran part del món ja ha arribat i ha esdevenint tot un èxit, ja que és la pel·lícula d’animació més taquillera de la història als EUA i acumula més de 500 milions de dòlars. Tot i que inicialment s’esperava l’estrena per al 2019, Disney va arribar a un acord per a avançar-la i, a més, estrenada a cinemes IMAX. Fa poc va arribar un darrer tràiler del que serà el retorn de la família amb poders, però enguany el protagonisme recaurà sobre el membre més jove, ja que fins ara no havia mostrat senyals de ser com la resta de la seva família. Al primer teaser que es va presentar, s’hi va poder veure en Jack-Jack Parr gatejant dins una habitació vermella i es topa amb el símbol de la franquícia al qual li llança una mirada amb raigs X. Enguany, es mostra més sobre el potencial del més menut de la casa, i els canvis que ha patit la família des de la darrera producció. A més, la família fantàstica arriba a les nostres pantalles també en llengua catalana! 

- Advertisement -

- Advertisement -

Brad Bird (Ratatouille o Tomorrowland) es posa de nou al capdavant de la direcció, mentre que John Walker (The Incredibles) i Nicole Grindle (curtmetratge de Sanjay’s Super Team) desenvolupen les tasques de producció juntament amb la productora associada de Toy Story.

La història s’iniciarà des del minut un just on va acabar el primer film i mostrarà en Bob Parr (Mr. Increïble) que es queda encarregat de cuidar el seu nadó Jack-Jack mentre l’Helen (noia elàstica) va a salvar el món a cavall de la seva motocicleta. Es tracta d’una transició difícil per a tots, però encara es complicarà més quan la família s’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents