Tornen els crims del Baztán

- Advertisement -

A principis del 2017 es va estrenar l’adaptació cinematogràfica de El guardià invisible la primera part de l’anomenada Trilogia del Baztán escrita per Dolores Redondo. Tot i que la primera part no va acabar de convèncer la crítica és cert que va recaptar 3.7 milions d’euros a la taquilla espanyola. És per això que sembla que podrem seguir i acabar les aventures de la inspectora Amaia Salazar.

Fernando González Molina (director ja de la primera entrega de la trilogia) continuarà al capdavant d’aquests dos projectes complementaris, El llegat dels ossos i Ofrena a la tempesta. Atresmedia Cine, Nostromo Pictures  DeAPlaneta tornen a unir forces per continuar l’aventura de l’adaptació cinematogràfica de l’obra de Redondo. El proper 27 d’agost començarà el rodatge d’aquestes dues últimes entregues de forma simultània i que s’allargarà durant 18 setmanes amb localitzacions a Barcelona i a la Vall del Baztán.

- Advertisement -

- Advertisement -

Tot i que El guardià invisible va tancar un cas important que amenaçava la vall va deixar oberts alguns interrogants força més foscos que el primer cas d’assassinats. Aquestes dues últimes entregues de la saga han d’oferir una resposta a tota la història de l’Amaia i la seva família.

Els personatges principals recauran sobre els mateixos actors que van acceptar els rols per a la primera entrega: Marta Etura es tornarà a posar les botes de la inspectora Salazar i s’haurà d’enfrontar al seu passat més tenebrós i enterrat. Tornarem a trobar-nos a Elvira Mínguez, Susi Sánchez, Carlos Librado “Nene”, Itziar Aizpuru i Patricia López, però també se n’hi uniran de nous.

El llegat dels ossos està previst que s’estreni el 5 de desembre del 2019 i l’última entrega, Ofrena a la tempesta, s’estrenarà el 3 d’abril del 2020.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents