Michael Mann torna a la TV: estrena ‘Tokyo Vice’ a HBO Max

- Advertisement -

Què tenen en comú sèries com Starsky & Hutch, Police Story o Miami Vice, o pel·lícules com Heat, Collateral o Public Enemies? A part de ser un referent dins el gènere del thriller policial, és que darrere d’elles hi ha el mateix responsable: el director, productor i guionista Michael Mann.  

Tokyo_Vice_1

- Advertisement -

Després d’uns anys allunyat de la realització a causa de problemes de salut, Mann torna al mitjà que el va veure néixer amb Tokyo Vice, una reinvenció sobre la seva particular visió sobre la corrupció i el poder. La minisèrie de 10 episodis, produïda per Warner Media i distribuïda per HBO Max, està inspirada lliurement en el relat de no-ficció narrat en primera persona pel periodista nord-americà Jake Adelstein, interpretat per Ansel Elgort (West Side Story, 2021), sobre la Policia Metropolitana de Tòquio. 

- Advertisement -

Acompanyen en aquest descens als baixos fons de la capital japonesa a finals dels 90 d’Adelstein/’Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Xou Kasamatsu i Tomohisa Yamashita. Tots ells, sota les ordres de Michel Mann, a l’episodi pilot, i de Destin Cretton a la resta de la sèrie, que han adaptat magistralment el llibret de  J.T. Rogers. Es  convertirà Tokyo Vice en el gran èxit de Michael Mann després d’un prolongat silenci? La resposta a HBO Max el 7 d’abril.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents