‘Those About to Die’, els jocs a l’antiga Roma 

- Advertisement -

Prime Video estrenarà la sèrie dramàtica històrica Those About to Die el 2024, inspirada en els llibres de no-ficció del mateix nom escrits per Daniel P. Mannix. La ficció tindrà 10 episodis que submergirà les audiències a l’espectacular, complex i corrupte món de les carreres de carruatges i lluites de gladiadors a l’antiga Roma. 

Those About to Die
Anthony Hopkins com l’Emperador Vespasià a Those About to Die (© Daily Mail)

- Advertisement -

Segons resa la sinopsi oficial, la sèrie indaga al món dels jocs, un món caracteritzat per la set de sang, cobdícia pels diners, ànsies de poder, i corrupció. Les curses al Circus Maximus estan controlades per quatre autoritats propietat de l’aristocràcia, les faccions Blava, Vermella, Blanca i Verda, i les accions d’aquestes faccions són el més valuós a Roma. Quan el gust del poble per l’entreteniment esdevé més sanguinari, es dissenyarà un estadi especialment per als combats de gladiadors: el Colosseu. L’escala de l’estadi i els combats entre gladiadors i animals serà enorme, així com l’inframon del florent negoci de les apostes.

Un gran equip tècnic i artístic

- Advertisement -

La sèrie és dirigida per Roland Emmerich (Moonfall), juntament amb Marco Kreuzpaintner (The Lazarus Project), i està escrita per Robert Rodat (Saving Private Ryan). Els protagonistes de la ficció són: Anthony Hopkins (The Father) com l’Emperador Vespasià, Iwan Rheon (Game of Thrones) com Tenax, Tom Hughes (The English, Victoria) com Titus Flavianus, Sara Martins (Citadel) com Cala, i Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones) com Viggo. 

Those About to Die
Cast de Those About to Die (© Deadline)

Those About to Die, dels estudis AGC, ha estat encarregada per High End Productions, el projecte en conjunt creat recentment per Herbert G. Kloiber i Constantin Film, juntament amb el servei de streaming Peacock, i està produïda per Centropolis, Hollywood Gang i Street Entertainment. 

- Advertisement -
Article anteriorApocalipsi
Article següentLes joies amagades de cada plataforma
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents