‘The Mandalorian & Grogu’: salt a la pantalla gran

- Advertisement -

Lucasfilm ha anunciat el començament de producció de The Mandalorian & Grogu per a la pantalla gran. Dirigida per Jon Favreau, i produïda per Favreau, Kathleen Kennedy i Dave Filoni, aquest nou capítol del viatge de ‘Mando’ i ‘Baby Yoda’ entrarà en producció enguany.

La sèrie The Mandalorian va ser tot un fenomen quan es va estrenar a Disney+ en el seu dia, i el seu èxit es va mantenir a la segona temporada, però amb la tercera no va acabar de satisfer al seu públic, ja que alguns elements es van perdre pel camí. Amb el nou projecte en format llargmetratge es volen corregir els errors del passat i robar de nou el cor de milions de fans d’Star Wars.

- Advertisement -

El trio guanyador: Favreau, Filoni i Kennedy

- Advertisement -

“M’ha encantat explicar històries ambientades al ric món que va crear George Lucas. La perspectiva de portar The Mandalorian i el seu aprenent Grogu a la pantalla gran és extremadament emocionant”, ha compartit Favreau.

Kathleen Kennedy, presidenta de Lucasfilm, ha afegit: “Jon Favreau i Dave Filoni han introduït a Star Wars dos nous i estimats personatges, i aquesta nova història encaixa perfectament a la pantalla gran.”

La cinta encapçalarà l’actual llista de llargmetratges en desenvolupament de Lucasfilm, que inclou pel·lícules dirigides per Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold i Dave Filoni, que també està desenvolupant actualment la segona temporada d’Ahsoka, entre d’altres.

Més informació:

Neo-western delicat, emocionant i brillant

Els orígens marquen el futur a ‘The Mandalorian 2’

‘The Mandalorian’: una nova esperança

‘The Mandalorian 3’: la unió fa la Força

 

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents