Matt Damon contra Adam Driver a ‘The last duel’

- Advertisement -

L’últim projecte en què vam veure involucrat Ridley Scott va ser la seqüela de Blade Runner, Blade Runner 2049, dirigida per Denis Villeneuve, però Scott, director de la primera pel·lícula que data del 1982 va fer el paper de director executiu. Enguany torna a la direcció amb un nou projecte que més que al futur posa la mirada al passat. El film arriba als cinemes aquest divendres 29 d’octubre.

- Advertisement -

I és que del futur ens n’anem al segle XIV per adaptar a la gran pantalla The last duel de l’obra de títol més llarg d’Eric Jager; The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal, and Trial. Aquest drama històric explicarà la història d’una dona que declara que el millor amic del seu marit l’ha violada. Com que ningú la creu, el seu marit desafiarà a mort el seu col·lega. Matt Damon (The Martian) interpretarà el marit, Jean de Carrouges; Adam Driver (A Mariage Story) serà l’amic acusat de la violació, Jacques LeGris. L’actriu Jodie Comer (Killing Eve) serà qui es posarà a la pell de la dona violada.

- Advertisement -

Aquest film també ha permès el retrobament en pantalla d’una gran amistat de Hollywood, la de Ben Affleck (Argo) i Matt Damon. Affleck va afirmar en declaracions a Entertainment Tonight que se sentia nerviós davant d’aquesta producció perquè mai havia interpretat cap film medieval i que a vegades se li feia tota una muntanya això de les armadures i les espases, però que alhora estava satisfet del repte.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents