‘Super Dark Times’, l’opera prima d’en Kevin Phillips

- Advertisement -

Catalogada com una barreja entre Donnie Darko (Richard Kelly, 2001) i Stand by Me (Rob Reiner, 1986) es presenta la pel·lícula Super Dark Times, la reputada opera prima de l’autor de diversos curtmetratges, Kevin Phillips, que s’ha inspirat en el cinema d’Steven Spielberg, Ingmar Bergman i Jonathan Demme. El guió ha estat escrit per les quatre mans de Ben Collins i Luke Piotrowski.  “Aquesta és la primera vegada que els guionistes i jo ens referim al gènere de la cinta com terror nostàlgic, però ens allunyem d’aquesta etiqueta”, afirma Phillips. “Esperem utilitzar idees nostàlgiques, per tal de submergir-nos-hi més i crear una situació que les audiències puguin identificar i quedar-s’hi dins”.

L’elenc d’aquest thriller de caire independent està encapçalat per Owen Campbell (As You Are o Very Good Girls), Charlie Tahan (Love is Strange o sèrie Wayward Pines), Sawyer Barth (And Then I Go), Elizabeth Cappuccino (sèrie Jessica Jones) i Amy Hargreaves (sèrie 13 Reasons Why o Blue Ruin). La direcció recau sobre Kevin Phillips, el qual ens porta la seva opera prima carregada de misteri juvenil.

- Advertisement -

- Advertisement -

La història se centra als anys 90 on dos nois comparteixen les seves aventures i desventures des de ben petits. Un dia, juntament amb altres companys de classe es veuran implicats en un accident morta que canviarà les seves vides per sempre. Des d’aquell moment, els nois veuran com mantenir la seva amistat serà molt complicat degut al gran secret que han de guardar.

Després del seu pas per diversos festivals de cinema com Tribeca, Rotterdam, Nova Zelanda o Montreal el dia 29 de setembre arriba a les pantalles americanes. Caldrà esperar data d’estrena al nostre territori, mentrestant es pot veure el tràiler i el pòster oficial:

https://www.youtube.com/watch?v=dLp5azYXZkU

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents