‘Stardust’: el biopic de David Bowie

- Advertisement -

Els biopics musicals estan més de moda que mai, tal com confirmen els films Bohemian Rhapsody i Rocketman, centrades en grans estrelles del panorama musical com Freddie Mercury i Elton John, respectivament. Era d’esperar que tard o d’hora n’arribés un sobre la vida de l’icònic David Bowie el qual porta per títol Stardust. El film es podrà veure per primer cop al nostre país a l’Atlàntida Film Festival a Palma o online a Filmin a partir del dia 30. 

- Advertisement -

La trama explicarà el viatge que va emprendre Bowie fins a arribar a desenvolupar un dels alter ego més populars, Ziggy Stardust. Fruit d’aquesta transformació s’explicarà també com es va gestar la publicació del disc The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars el 1972. Es narra com aquest ésser extraterrestre va arribar a la terra per a salvar-la, però va acabar caient en els excessos mundans, fet que el va conduir a la seva pròpia destrucció.

- Advertisement -

La direcció recau sobre Gabriel Range (sèries I Am Slave o Falcón: The Silent and the Damned) mentre que l’actor i músic Johnny Flynn (Emma o Cordelia) es fica sota la pell del protagonista. La resta de l’elenc el conformen Jena Malone, Marc Maron, Aaron Poole, Roanna Cochrane, Anthony Flanagan i Lara Heller, entre d’altres.

La producció arriba amb moltes crítiques al darrera, ja que inicialment la família del cantant s’oposava a la idea de desenvolupar la cinta i, en un principi, Duncan Jones (fill de Bowie) es negava a cedir els drets de les cançons per incloure-les a la cinta. A més, que l’actor Johnny Flynn interpretés al protagonista tampoc va generar bons comentaris. A això s’hi ha de sumar que el primer avançament no ha estat ben acceptat pels fanàtics, ja que van qüestionar l’actuació del protagonista, l’estètica del film i, sobretot, el fet que el film no compti amb les cançons d’en Bowie. Així doncs, la polèmica està servida.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents