‘Snow’: la primera seqüela de ‘Joc de Trons’?

- Advertisement -

El maig del 2019 va acabar una de les sèries de més èxit de la història de la TV. Joc de Trons marcava un abans i un després a la pantalla petita i HBO no va tardar a explorar noves vies per treure suc de les històries de dracs i guerra basades en les obres de George R. R. Martin. Aquest 2022 hem vist ja House of the Dragon, la primera ficció que, en aquest cas, ens ha portat 300 anys abans dels esdeveniments que narra la sèrie original, però la plataforma prepara fins a 7 continguts relacionats amb Jocs de Trons. Després de veure les velles trifurques de la Casa Targaryen a House of the Dragon, la propera sèrie que veurà la llum serà Snow, basada en el mític personatge de la sèrie original. 

Jon Snow (Kit Harington) serà el protagonista principal de la nova sèrie que encara no s’ha començat a gravar, però de la qual ja tenim força informació. Emilia Clarke (l’actriu que interpretava Daenerys Targaryen) va confirmar en una entrevista a la BBC que la sèrie s’estava ja desenvolupant i que Kit Harington no és només el principal impulsor de la idea sinó que, a més, està participant en l’escriptura del guió.

Per què ho peta tant ‘Joc de trons’?

- Advertisement -

Sense llibre però amb George R. R. Martin

- Advertisement -

El gran pare de la idea, l’escriptor George R. R. Martin, també hi està al darrere i va confirmar al seu actiu blog que el nom de la sèrie serà Snow. Un dels “problemes” de la sèrie és que no estarà basada en cap llibre, però això no va significar pas un contratemps per les últimes temporades de Joc de trons (més enllà d’alguna emprenyada de l’audiència sobretot a la temporada final).

Recordem (ALERTA SPOILERS DE JOC DE TRONS) que després d’enviar a l’altre barri a la seva tia/amant Daenerys Targaryen, el bo d’en Jon Snow marxa a l’altra banda del mur amb el seu amic Tormund Giantsbane i el seu fidel “gosset” Ghost. En aquella imatge es veia com la neu de les terres salvatges s’estava fonent fet que posaria fi al llarg hivern que va planar sobre tota la ficció. Més enllà d’això tot, són especulacions i teories de fans i bloguers sobre per on pot anar la seqüela, però el cert és que no hi ha res confirmat.

Més enllà de l’exploració del que hi ha més enllà del mur (una zona molt desconeguda), ben segur la sèrie ens portarà cap al sud on un dels germans del protagonista és el nou rei de Westeros. Bran the Broken (Bran el “trencat”) s’asseu ara al tron de ferro i la seva germana Sansa és la Reina del Nord (recordem que Winterfell ha deixat de ser una comunitat autònoma i s’ha independitzat sense referèndums ni sedicions). Per la seva banda Arya està decidida a explorar el que hi ha a l’oest de Westeros, allà on acaben els mapes.

Sens dubte els fans de la sèrie estarien encantats de veure no només aquests personatges de la (ara ben posicionada) Casa Stark sinó també un dels supervivents preferits de Jocs de Trons: Tyrion Lannister. Ara bé, us hem de tornar a avisar que tot això són meres prediccions i més enllà de l’existència de la sèrie i de la implicació de Kit Harington i George R. R. Martin no hi ha res confirmat.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents