‘Smiley’ arriba a Netflix en català

- Advertisement -

Netflix estrena una nova sèrie en català: Smiley. No, no parlem de la pel·lícula de terror Smile estrenada recentmen cinemes. Parlem de la nova sèrie romàntica protagonitzada pels dos actors catalans de moda, Miki Esparbé i Carlos Cuevas. L’estrena a plataforma és el 7 de desembre i, a més, també ho farà doblada al català pels actors protagonistes de la sèrie.

Smiley, més que una emoticona a Netflix

- Advertisement -

La sèrie és l’adaptació de l’obra homònima de Guillem Clua, que va saltar als grans teatres comercials de Barcelona, ​​enllaçant temporades fins al 2015, any en què la producció va omplir dos teatres a Madrid. Aleshores el text ja estava traduït a diverses llengües i fins ara s’ha versionat a Alemanya, Grècia, Xipre, Itàlia, Xile, Puerto Rico, Uruguai, Perú, Veneçuela, Miami, Nova York, Colòmbia, Austràlia i Singapur. Ara, a banda d’omplir grans teatres arreu del món, omplirà la pantalla petita des de qualsevol racó de casa.

- Advertisement -

Carlos Cueva i Miki Esparbé

A Smiley, Álex (Carlos Cuevas) acaba de tenir un desengany amorós. S’havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual. I això no li senta bé. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències d’allò més inesperades… perquè l’acaba enviant per error a Bruno (Miki Esparbé), a qui no coneix de res. Aquest primer equívoc innocent és el primer d’una cadena d’esdeveniments que canviarà la vida d’Álex i Bruno per sempre.

Carlos Cuevas, el protagonista de l’exitosa sèrie Merlí: Sapere Aude, acompanyat de Miki Esparbé, reconegut actor de pel·lícules com Barcelona nit d’estiu o El rei borni són els protagonistes, però no estan sols. Formen part de l’elenc compost per Pepón Nieto (30 monedes, Els homes de Paco), Meritxell Calvo (Amar es para siempre, Pulsaciones), Giannina Fruttero (La canilla, Ema), Eduardo Lloveras (Intimitat, The one), Ruth Llopis (Durant la tempesta, Valeria) i Ramon Pujol (Cega a cites, El perfum: història d’un assassí).

Carlos Cueva i Miki Esparbé

Smiley és la història d’amor més gran que he viscut mai. I com passa sovint amb les històries d’amor, va començar amb una cosa molt petita i ha anat creixent al llarg dels anys fins a convertir-se en una cosa que m’ha canviat la vida. En tot aquest temps Smiley ha tocat l’ànima de milers de persones a teatres de tot el món i em fa molt feliç que ho pugui seguir fent des d’una plataforma tan orgullosa de la diversitat com Netflix”, ha afirmat Guillem Clua, autor i showrunner de Smiley.

“No només perquè la història d’Álex i Bruno arribarà a milions de persones més, sinó perquè tots dos estaran acompanyats d’un nou univers sencer d’històries d’amor LGTBI. Per això dic que Smiley és la meva història d’amor més gran. I el millor és que no ha fet res més que començar.”

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents