‘Knock at the Cabin’, angoixa al nou film de M. Night Shyamalan

- Advertisement -

El visionari cineasta M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) presenta Knock at the Cabin. Després d’estrenar el 2021 la controvertida Old, aquesta nova cinta està inspirada en la novel·la The Cabin at the End of the World de Paul Tremblay. Pel seu pas pels cinemes compta amb un guió adaptat pel propi Shyamalan amb Steve Desmond i Michael Sherman. El film arriba a les pantalles del nostre país el 3 de febrer. 

Knock_Cabin

Knock at the cabin i l’angoixa permanent

- Advertisement -

Knock at the Cabin és un film de caràcter apocalíptic. Explora el thriller i la tensió amb el relat de supervivència amb el segell personal del director. La trama se centra en una família que es troba de vacances en una remota cabana. En aquest context, una jove i els seus pares són capturats com a ostatges per quatres estranys armats que demanen a la família que preguin una impensable decisió per tal d’evitar l’apocalipsi. Amb un accés limitat al món exterior, la família haurà de decidir en què creure abans que tot estigui perdut.

- Advertisement -

La cinta està protagonitzada per Dave Bautista (Guardians of the Galaxy o Dune), Rupert Grint (saga Harry Potter o Servant), Jonathan Groff (Hamilton o Mindhunter), Ben Aldridge (sèries Fleabag o Pennyworth), Nikki Amuka-Bird (Old o Persuasion), Abby Quinn (Landline o Little Woman). Per altra banda veurem el debut de Kristen Cui. 

Universal Pictures presenta el film que compta amb la producció de Blinding Edge Pictures en associació amb FilmNation Features i Wishmore Entertainment. M. Night Shyamalan també s’encarrega de la producció com amb Marc Bienstock i Ashwin Rajan, mentre que la producció executiva va a càrrec de Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos i Ashley Fox. Tots ells esperen que Knock at the Cabin vagi millor que Old. Estrenat en plena pandèmia només va aconseguir recaptar 90 milions de dòlars arreu del món. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents