M. Night Shyamalan torna a sorprendre amb ‘Old’

El director de la mítica The 6th sense, M. Night Shyamalan, torna després de la seva aventura superheroïca de Glass. La seva nova proposta ens col·loca en una illa on, sense saber per què els visitants envelleixen a una velocitat de vertigen. El tràiler va ser una de les sensacions de la darrera Superbowl i ara ja és un dels projectes fantàstics més esperats de l’any 2021. El film és una adaptació del còmic Sandcastle de Pierre Oscar Levy i Frederik Peeters que narra com 13 persones no poden sortir d’una misteriosa platja aïllada que amaga un fosc secret relacionat amb el temps. La novel·la gràfica es descriu com una història de terror existencial sobre la inevitabilitat de la mort que juga com un episodi de Kafka de The Twilight Zone amb referències òbvies a la sèrie Lost. La novel·la gràfica no explica realment el misteri metafòric, però Old no és una adaptació directa  (només s’inspira en Sandcastle) així que pot passar qualsevol cosa com podeu veure al tràiler.

El repartiment del film està encapçalat per Gael García Bernal i estarà acompanyat per Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Embeth Davidtz i Rufus Sewell. Inicialment la seva estrena estava prevista pel febrer del 2021 però, finalment, serà una de les pel·lícules de l’estiu ja que ens arribarà el 23 de juliol. 

Article anteriorEl cinema d’animació
Article següentMés ‘Crims’ a TV3
JR Armadàs
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents