Serielizados impulsa una incubadora de sèries en català

- Advertisement -

SERIELIZADOS ha presentat aquesta setmana la primera edició del Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. L’objectiu és crear un espai que impulsi la creació i el desenvolupament de sèries en català, convertint-se en un lloc d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Aquesta primera edició seleccionarà vuit projectes de 6 episodis de menys de 20 minuts, que participaran en un programa de mentoria, formació i residència i rebran un ajut econòmic de suport a la creació. Així, cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 8.000 €, i podran participar en el Talent campus, un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

- Advertisement -

- Advertisement -

Els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum, en el qual els vuit seleccionats presentaran a un públic professional els seus projectes. L’objectiu del Pitching Fòrum és donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

La convocatòria està oberta a tots els residents al territori espanyol majors de 18 anys. El termini de presentació dels projectes finalitza el dilluns 22 d’agost de 2022 a les 23.59h. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer durant la segona quinzena de setembre. La iniciativa compta amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb el finançament del Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales, el suport de Fundació SGAE i la col·laboració de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Per a més informació, consultar les bases en aquest enllaç.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents