Serielizados impulsa una incubadora de sèries en català

SERIELIZADOS ha presentat aquesta setmana la primera edició del Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. L’objectiu és crear un espai que impulsi la creació i el desenvolupament de sèries en català, convertint-se en un lloc d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Aquesta primera edició seleccionarà vuit projectes de 6 episodis de menys de 20 minuts, que participaran en un programa de mentoria, formació i residència i rebran un ajut econòmic de suport a la creació. Així, cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 8.000 €, i podran participar en el Talent campus, un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

Els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum, en el qual els vuit seleccionats presentaran a un públic professional els seus projectes. L’objectiu del Pitching Fòrum és donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

La convocatòria està oberta a tots els residents al territori espanyol majors de 18 anys. El termini de presentació dels projectes finalitza el dilluns 22 d’agost de 2022 a les 23.59h. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer durant la segona quinzena de setembre. La iniciativa compta amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb el finançament del Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales, el suport de Fundació SGAE i la col·laboració de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Per a més informació, consultar les bases en aquest enllaç.

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents