Sean Penn conquista Mart a ‘The First’

- Advertisement -

La cadena de televisió Hulu ha presentat recentment el tràiler de la seva nova ficció The First, una sèrie futurista que planteja la primera expedició amb tripulació humana a Mart. L’actor Sean Penn ha estat l’escollit per donar vida al protagonista d’aquesta història la qual tindrà una durada de vuit episodis i que s’estrenarà tota de cop el pròxim 14 de setembre. La sèrie ha estat creada per Beau Williom, responsable d’un altre producte televisiu de gran èxit, House of Cards. A part de crear i dirigir la ficció, Williom també en serà productor executiu al costat de Jordan Tappis.

the first

- Advertisement -

The First serà una sèrie sobre un viatge espacial però sobretot se centrarà en les vides de Hargerty, el personatge interpretat per Penn, els seus quatre companys de viatge i la resta de personal que treballa en el projecte. De la mateixa manera, també es visualitzaran drames familiars, a causa de tot el que han de sacrificar per tal de formar part d’una missió que podria canviar el destí de la humanitat. Penn estarà acompanyat per l’actriu Natascha McElhone (Californication), qui donarà vida a una magnat aeroespacial visionaria que estarà darrere dels plans d’aquesta missió.

- Advertisement -

En un comunitat oficial, Williom afirmava: “sento una profunda admiració per l’immens talent de Sean i el seu treball. Em sento molt afortunat de poder comptar amb un artista d’aquest calibre”. Es tracta del primer paper protagonista de Sean Penn a la petita pantalla. Havia fet aparicions puntuals en altres ficcions com Friends o Ellen però aquesta és la seva primera experiència al capdavant.

El tràiler de The Fisrt ja està disponible i, tot i que encara no se sap quan s’estrenarà a Espanya ni de la mà de qui, totes les mirades estan posades a HBO, ja que la plataforma ha estrenat altres projectes de Hulu com The Handmaid’s Tale o Marvel’s Runaways.

https://youtu.be/ngl2W_VLp1o

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents