Arriba el final dels ‘Sense 8’

- Advertisement -

Al juny de l’any passat, els fans de la popular sèrie de Netflix, Sense 8, van rebre la pitjor noticia en assabentar-se que no hi hauria continuació i cancel·larien la tercera temporada. Després de 2 temporades amb 23 capítols i un especial de Nadal, la història dels protagonistes arribava a la seva fi; tal com va fer oficial l’empresa a través de Cindy Holland, vicepresidenta de contingut original de la plataforma en línia. El motiu principal era pels elevats costos de producció de cada capítol, ja que cadascun dels personatges viu en un indret diferent del món i és massa car rodar cada escena en un lloc. En total han estat 16 ciutats i 13 països els que s’han pogut veure a la ficció. 

Aquesta noticia no va caure gens bé als seguidors, els quals van iniciar una campanya de protestes que va durar setmanes a les xarxes socials i que va mobilitzar a gent de tot el món. Gràcies a això, Netflix va sentir que tenia una forta pressió, ja que la segona temporada va acabar sense un final adient per a la sèrie. Així doncs va anunciar que es rodaria un capítol especial de dues hores per concloure les trames que van quedar obertes dels personatges.

- Advertisement -

- Advertisement -

La sèrie de les germanes Wachowski (Cloud Atlas o saga Matrix) explica la història d’un grup de 8 desconeguts de diferents parts del món que estan connectats entre sí mentalment. Després d’una tràgica mort, es troben emocionalment i mentalment als seus somnis o, fins i tot, senten com es transporten a l’altra punta del món. Entre els protagonistes hi ha l’espanyol Miguel Ángel Silvestre, Doona Bae, Jamie Clayton, Max Riemelt o Brian J. Smith.

Recentment s’ha anunciat que aquest divendres 8 de juny arriba a la plataforma final aquest capítol de comiat, el qual s’ha presentat amb el missatge “Junts fins al final” en un cartell on hi figuren tots els protagonistes. L’empresa ha volgut deixar clar que per moltes queixes que puguin haver-hi, no hi haurà una tercera temporada.

https://www.youtube.com/watch?v=3NXhwZ88sVM

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents