‘The Sandman’: el salvador dels somnis

El món dels còmics no para de donar-nos productes en forma de pel·lícules i sèries. Ara toca el torn d’un projecte llargament esperat: The Sandman. En tancar els ulls per dormir, entrem al món de Sandman, el rei dels somnis (Tom Sturridge), que dona forma a totes les nostres fantasies i pors més profundes. Quan capturen Somni i el retenen durant un segle, la seva absència desencadena esdeveniments que canviaran per sempre el món dels somnis i el de la vigília. Per restaurar l’ordre i esmenar els errors que ha comès durant la seva llarga existència, Somni ha de viatjar per diversos mons i línies de temps. En aquest periple, es troba amb vells amics i enemics, i amb nous ens còsmics i humans.

Basada en l’admirada i guardonada sèrie de DC Comics escrita per Neil Gaiman, The Sandman és una sofisticada barreja de mites i fantasia fosca amb personatges molt potents que s’entrecreuen al llarg de deu capítols èpics sobre les nombroses aventures de Somni.  Desenvolupada i produïda per Gaiman, el showrunner Allan Heinberg i David S. Goyer aquesta és una de les sèries estrella de Netflix per aquest estiu.

JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents