‘The Sandman’: el salvador dels somnis

- Advertisement -

El món dels còmics no para de donar-nos productes en forma de pel·lícules i sèries. Ara toca el torn d’un projecte llargament esperat: The Sandman. En tancar els ulls per dormir, entrem al món de Sandman, el rei dels somnis (Tom Sturridge), que dona forma a totes les nostres fantasies i pors més profundes. Quan capturen Somni i el retenen durant un segle, la seva absència desencadena esdeveniments que canviaran per sempre el món dels somnis i el de la vigília. Per restaurar l’ordre i esmenar els errors que ha comès durant la seva llarga existència, Somni ha de viatjar per diversos mons i línies de temps. En aquest periple, es troba amb vells amics i enemics, i amb nous ens còsmics i humans.

- Advertisement -

Basada en l’admirada i guardonada sèrie de DC Comics escrita per Neil Gaiman, The Sandman és una sofisticada barreja de mites i fantasia fosca amb personatges molt potents que s’entrecreuen al llarg de deu capítols èpics sobre les nombroses aventures de Somni.  Desenvolupada i produïda per Gaiman, el showrunner Allan Heinberg i David S. Goyer aquesta és una de les sèries estrella de Netflix per aquest estiu.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents