‘Sagrada Familia’: El retorn de Najwa Nimri a la nova sèrie de Netflix

- Advertisement -

Després d’uns anys on els projectes i produccions nacionals han demostrat el talent serial que té el país, podem confirmar la pressa que té Netflix a esprémer les idees i guions de la maquinària cinematogràfica espanyola. La recent adaptació coreana de La casa de papel (coneguda internacionalment com Money Heist), és un clar indici del paper que tenen les peces locals a tot arreu del món.

Élite, Vis a vis, Edén, i l’esmentada anteriorment, són alguns dels èxits que ho han petat més enllà de les fronteres i ha impedit l’enfonsament del transatlàntic conegut com a Netflix. Tot i les grans baixes que ha patit aquest any la plataforma, aquesta no pararà d’intentar treure fresc i nou contingut, per tal de satisfer l’eterna gola dels espectadors d’avui dia.

- Advertisement -

- Advertisement -

Un dels plats forts que ens prepara la plataforma és Sagrada Família, la nova sèrie creada per Manolo Caro (La casa de flors, Algú ha de morir) i produïda per Noc Noc Cinema. Aquesta tractarà la història de la família encapçalada per Gloria, una mare amb un fosc i misteriós passat, juntament amb el seu bebè i Aitana, el seu au-pair. La mudança d’una nova família a Fuelte del Berro trencarà l’estabilitat del barri de la Gloria. En un barri on res no és el que sembla, quatre veïnes forjaran una forta amistat amb un denominador comú, són mares. La seva relació sembla perfecta, fins que el passat de Glòria ho canvia tot. És aleshores quan descobrirem del que és capaç una mare per protegir la seva família, el més sagrat que té.

L’inquietant tràiler ja mostra una Najwa Nimri (La casa de papel, Vis a vis), encapçalant un repartiment compost també per Carla Campra (Feria: La luz más oscura, Señoras del (h) Ampa), Iván Pellicer (El club de los lectores criminales, Paraíso), Alba Flores (La casa de papel Vis a Vis, Maricón perdido), Ella Kweku (Now and then, La monja guerrera), Álex García (Antidisturbios, La Novia), Macarena Gómez (30 monedas, La que se avecina) i Álvaro Rico (Élite, Alba) entre altres.

Netflix ja ha confirmat que la data d’estrena: 14 d’octubre, data en què ja podrem veure una altra vegada una despietada Najwa Nimri que farà tot el possible per defensar la seva família.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents