‘The Batman’: una nova era

- Advertisement -

Han transcorregut uns quants anys des que Christopher Nolan ens portés la meravellosa trilogia de The Dark Knight (2005 – 2012). Malgrat que Warner Bros va presentar de nou el personatge de Batman en nous escenaris (Justice League) els diners i les crítiques no ha estat prou bones per continuar amb aquest projecte i ara enceten una nova adaptació del personatge desvinculada de tot el que s’havia fet fins al moment. Es tracta d’una cinta fosca més propera al thriller psicològic i a la investigació criminal que al cinema d’aventures. Aquest 4 de març de 2022 la tenim als cinemes.  

- Advertisement -

Aquesta nova pel·lícula està més centrada en els còmics originals del personatge, en un vessant jove. És a dir, un viatge als primers anys del personatge. I sí, tenim el primer avançament en forma de tràiler amb imatges del film. De moment podem veure com li queda la goma a l’actor Robert Pattinson (saga Twilight The Lighthouse, High Life, Tenet), el qual s’enfunda per primer cop la màscara i capa de la clàssica figura del món de DC Comics. El guió de la cinta és una adaptació del còmic Batman: The long Halloween i la dirigeix Matt Reeves (Cloverfield o Let Me In), sota el títol de The Batman.

- Advertisement -

A l’elenc hi ha moltes cares conegudes. Entre les més destacades hi ha Colin Farrell (In Bruges o Dumbo) i Andy Serkis (sagues Planet of the Apes o The Lord of the Rings) que interpreten a el Pengüí i Alfred, respectivament. Zöe Kravitz (Kin o sèrie Big Little Lies) és la nova Catwoman i Paul Dano (Swiss Army Man o Okja) sorprèn amb la seva encarnació de Riddler. Un altre fixatge és el de Jeffrey Wright (sèrie Westworld) que interpretarà a James Gordon, aliat d’en Batman que ens presenta un detectiu del Departament de Policia de Gotham City. Per últim John Turturro  es posa a la pell de Carmine Falcone, un poderós mafiós enemic de l’home rat-penat.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents