M. Night Shyamalan reinventa els superherois a ‘Glass’

- Advertisement -

Han transcorregut 16 anys des de l’estrena de Unbreakable (El Protegido), un film amb el qual el cineasta M. Night Shyamalan va sorprendre al públic. Ningú podia imaginar aleshores que arribés a produir-se una seqüela, però després de veure els fets que van tenir lloc al darrer film del director, Split, tot ha canviat.

- Advertisement -

A l’escena final es pot veure que ambdues pel·lícules (Split i Unbreakable) comparteixen el mateix univers, ja que hi surt Bruce Willis (Deadh Wish) i parlen sobre el Senyor Vidre (Samuel L. Jackson). Des de llavors quedava clar que hi hauria un tercer film: Glass.

- Advertisement -

El passat mes de novembre, el rodatge de Glass, la nova seqüela que posarà punt i final a aquesta trilogia, va arribar a la seva fi però no serà fins el gener del 2019 que la pel·lícula arribarà a la gran pantalla. El film comptarà de nou amb Samuel L. Jackson, Bruce Willis, James McAvoy i Anya Taylor-Joy (El secreto de Marrowbone), els quals es ficaran de nou a la pell dels seus respectius personatges. A més, també es veuran cares conegudes com les de Spencer Treat Clark, que en el film de l’any 2000 va donar vida al fill del protagonista i, Charlayne Woodard, qui era la mare del personatge de Jackson. La presentació del primer pòster ja va causa sensació però ara ja podem gaudir del primer tràiler.

En aquesta tercera entrega també hi haurà cares noves, com la de l’actriu Sarah Paulson (American Horror Story). Encara no se sap quin serà el seu rol dins la història però Shyamalan es va mostrar d’allò més satisfet al comptar amb ella, a través del seu compte de Twitter. Tot i que hi ha poca informació al voltant de la trama d’aquest nou film, Universal Pictures, va presentar una primera sinopsi on deia que “Glass seguirà a Dunn i la seva persecució de La Bèstia mentre Price, exerceix de creador d’aquest enfrontament, un home que guarda certs secrets d’ambdós protagonistes”. Per ara es poden veure algunes imatges que s’han filtrat del rodatge.

Glass

Glass

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents