‘Resident Evil’ tanca la saga zombie de més èxit

- Advertisement -

La sisena entrega de la popular saga de zombis ha finalitzat en un accidentat de rodatge, ja que la doble d’escenes d’acció de Milla Jovovich va patir un accident mentre realitzava una escena en motocicleta i va quedar en coma. Actualment s’està recuperant. A més, un assistent de filmació va morir a causa d’un inesperat accident, en el que va caure d’un escenari tot un bloc de llums sobre l’home. Resident Evil: The Final Chapter és la darrera entrega de la sèrie de pel·lícules de terror, acció i ciència ficció Resident Evil (franquícia de videojocs de Capcom), es tracta de la seqüela Resident Evil: Retribution.

resident-evil-capitulo-finalL’argument seguirà l’estela de la saga i s’ha d’estar al dia dels fets que han tingut lloc, ja que aquest capítol tancarà totes les trames. La humanitat es troba agonitzant després de la traïció patida per Alice a mans de Wesker. L’Alice haurà de tornar a Raccoon City, lloc on va començar el malson i on la Corporació Umbrella està reunint forces abans d’un darrer atac contra els últims supervivents de l’apocalipsi. En una carrera a contrarellotge, Alice s’haurà d’unir amb antics aliats i un d’inesperat en una batalla contra hordes de zombis i nous monstres mutants.  Serà l’aventura més complicada per a la protagonista per salvar a la humanitat, que es troba apunt de desaparèixer per complet.

- Advertisement -

Començarà amb Alice tornant a Raccoon City sobre una moto per a enfrontar-se contra Umbrella i al malvat Dr. Isaacs.

- Advertisement -

La direcció anirà a càrrec de Paul W. S. Anderson (Pompei o Death Race), qui també ha dirigit anteriors entregues de la saga, i Milla Jovovich tornarà a ser la protagonista, Alice Abernathy. Ali Larter també treballarà a la seqüela interpretant a Claire Redfield, com ja va aparèixer a Resident Evil: Extinction (2007) i Resident Evil: Afterlife (2010).

El film s’estrenarà el 27 de gener del 2017 i per ara es pot veure un primer tràiler i el pòster amb la protagonista i una ciutat apocalíptica de fons, iniciant així la campanya promocional de la distribuïdora Sony Pictures.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents