‘Red’: la nova comèdia emotiva de Pixar

- Advertisement -

La companyia d’animació Disney Pixar no atura mai la producció de cintes i, després de la recent estrena a la plataforma Disney+ amb Luca, ja està presentant les pròximes novetats. Aquest és el cas del film sota el nom Red, que tractarà un dels temes preferits de Pixar, l’adolescència, amb el qual ja va triomfar gràcies a Inside Out.

- Advertisement -

Domee Shi, guanyadora de l’Oscar al millor curtmetratge per Bao, és la directora del film mentre que la producció és de Lindsey Collins. S’hi va començar a treballar el 2018 amb l’objectiu de desenvolupar un film que sigui emotiu i entretingut a parts iguals. No és d’estranyar que la seva família sigui l’eix principal de les seves històries, ja que ella mateixa ha reconegut que l’art del seu pare sempre l’ha inspirada i ha treballat com a part de l’equip creatiu a Onward, Soul i Luca. De cara a propers projectes, està desenvolupant Lightyear, l’spin off del famós agent espacial de la saga Toy Story.

- Advertisement -

Meilin Lee és una jove de 13 anys que es transforma en un panda gegant de color vermell quan s’altera massa, és a dir, gairebé sempre. Ming, la protectora i lleugerament exigent mare de Lee, no deixa mai sola la seva filla, una situació molt poc desitjable per a una adolescent i més, amb els seus problemes.

La jove actriu Rosalie Chiang es fica sota la pell de la protagonista Mei Lee, mentre que Sandra Oh (The Chair o Killing Eve) presta la seva veu a la versió original de la seva mare. Està previst que el film arribi a les pantalles l’11 de març del 2022 de la mà de Disney Pixar.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora en diversos mitjans de comunicació. També realitza la cobertura de festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a l'Alternativa, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic, entre d'altres. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Actualment és Cap de Premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i també programadora del Craft Film Fest Bcn.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents