‘Luca’, la fantasia aquàtica de Pixar arriba a Disney +

- Advertisement -

Després d’evitar els cinemes amb la ja molt premiada Soul… Pixar torna a evitar-los per l’estrena de Luca la seva nova proposta animada. La història fantàstica i molt marítima ambientada a la costa d’Itàlia inicialment havia de passar per la gran pantalla però finalment s’ha decidit que només s’ha estrenat a Disney + (sense haver de pagar cap preu extra) el dia 18 de juny. Així doncs preparem-nos per a un film refrescant amb personatges molt humans i molt marins. Això sí, a diferència de Soul aquest film no té l’opció de doblatge en català entre les llengües de visionat.

- Advertisement -

El nou projecte de l’estudi del flexo s’ambienta durant l’estiu a la idíl·lica Riviera italiana i explica la història d’amistat entre dos nens que guarden un secret màgic: quan es mullen, es converteixen en criatures marines d’un món aquàtic. Només cal veure el teaser per adonar-se que no serà fàcil amagar el seu secret entre els humans normals i corrents.

- Advertisement -

El llargmetratge està dirigit per l’italià Enrico Casarosa, autor del celebrat curtmetratge La Luna (2011), el qual va ser nominat a l’Oscar. Aquest és el seu debut en el món del llargmetratge. Entre els actors i actrius que posen veu a la versió original, hi ha Maya Rudolph (Saturday Night Life, 2000-2007), Jack Dylan Grazer (We are who we are 2020, ‘It‘ 2017), Jacob Tremblay (Room 2015, Wonder 2017) i John Ratzbenberger, un habitual de les pel·lícules de Pixar.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents