‘Luca’, la fantasia aquàtica de Pixar s’estrena als cinemes

- Advertisement -

Luca, la història fantàstica i molt marítima de Pixar, ambientada a la costa d’Itàlia, que es va estrenar directament a Disney+ el dia 18 de juny de 2021, ara arriba per primera vegada als cinemes. La cinta d’animació, a diferència de Soul, que també ha passat recentment per la pantalla gran, no es podrà gaudir a la sala fosca amb doblatge en català.

- Advertisement -

El nou projecte de l’estudi del flexo s’ambienta durant l’estiu a la idíl·lica Riviera italiana i explica la història d’amistat entre dos nens que guarden un secret màgic: quan es mullen, es converteixen en criatures marines d’un món aquàtic. No serà fàcil amagar el seu secret entre els humans normals i corrents.

- Advertisement -

Luca
Luca

El llargmetratge és dirigit per l’italià Enrico Casarosa, autor del celebrat curtmetratge La Luna (2011), el qual va ser nominat a l’Oscar. Aquest és el seu debut en el món del llargmetratge. Entre els actors i actrius que posen veu a la versió original, hi ha Maya Rudolph (Saturday Night Life, 2000-2007), Jack Dylan Grazer (We are who we are 2020, ‘It‘ 2017), Jacob Tremblay (Room 2015, Wonder 2017) i John Ratzbenberger, un habitual de les pel·lícules de Pixar.

Luca
Luca

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents