‘Rebel Moon’, l’Star Wars de Zack Snyder

- Advertisement -

L’esperada pel·lícula de ciència-ficció, dirigida per Zack Snyder (Justice League) i produïda per Netflix, Rebel Moon ja té data d’estrena. Dividida en dues parts, el 22 de desembre s’estrenarà la primera, A Child of Fire, i la segona, The Scargiver, el 19 d’abril del 2024.

Rebel Moon
Rebel Moon. (E-D) Staz Nair (Tarak), Sofia Boutella (Kora), Charlie Hunnam (Kai) i Michiel Huisman (Gunnar). © Netflix

- Advertisement -

Rebel Moon és una epopeia de ciència-ficció, al més pur estil Star Wars, que explica la història d’una pacífica colònia als confins de la galàxia que es veu amenaçada per un poder tirànic, i la seva millor carta per sobreviure és la misteriosa Kora. Aquesta reuneix un grup disposat a lluitar, format per forasters, insurgents, pagesos i orfes de guerra de diversos mons units per una necessitat comuna: la redempció i la venjança. Mentre l’ombra de tot un regne plana sobre la més improbable de les llunes, es lliura una batalla pel destí d’una galàxia i es forja un nou exèrcit d’herois.

- Advertisement -

Rebel Moon
Rebel Moon. © Netflix

Un repartiment de luxe

Protagonitzen la cinta Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae i Ray Fisher, juntament amb Charlie Hunnam i Anthony Hopkins, com la veu del robot Jimmy. I completen el repartiment Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfons Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi i Corey Stoll.

Zack Snyder, a part de dirigir la cinta, també firma el guió, juntament amb Kurt Johnstad i Shay Hatten. Les dues parts de la pel·lícula estan produïdes per Deborah Snyder, Eric Newman, Wesley Coller i el mateix Snyder. Dins la producció executiva es troben Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten i Kurt Johnstad.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents