Què és Morgan?

- Advertisement -

Quan a algú se’l coneix com “el fill de” més que pel seu propi nom, sempre implica expectatives i, en el cas que ens ocupa, també passa. Luke Scott és el fill del prestigiós director de cinema Riddley Scott, que aquest any debuta darrere les càmeres amb un thriller de ciència-ficció titulat Morgan. Les expectatives són altes i de moment, el que s’ha pogut veure en el tràiler deixa bones sensacions.

- Advertisement -

Aquesta òpera prima compta amb Kate Mara (Los cuatro fantásticos) i Anya Taylor-Joy (La bruja) com a protagonistes i narra la història d’una dona (Mara) especialitzada a resoldre problemes corporatius i l’envien a una localització secreta perquè s’encarregui d’un altercat. Una empresa, ha creat una forma de vida artificial que, tot i tenir aspecte humà, posseeix habilitats sobrehumanes i aprèn constantment. La missió de Mara és determinar si aquest ésser conegut com a Morgan, és massa perillós per seguir existint o, per contra, se l’ha de seguir estudiant.

- Advertisement -

Morgan Luke Scott

Luke Scott explicava en una entrevista amb Entertainment Weekly que, “a allò que es refereix realment Morgan, és a què els humans poden convertir-se en creadors. No en un sentit religiós tradicional, sinó la idea que podem convertir-nos en els nostres propis creadors”.

El film produït per Scott pare, compta amb el guió de Seth Owen, creador de Peepers i es podrà veure als cines a partir del 16 de setembre. El repertori el tanquen Toby Jones, Rose Leslie, Boyd Holboork, Michelle Yeoh, Jennifer Jason Leigh i Paul Giamatti.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents