Les sèries Marvel que veurem a Disney +

- Advertisement -

Tot i que encara queden molts detalls i sèries i pel·lícules per confirmar i afegir al catàleg, aquestes són les produccions serièfiles que donaran el tret de sortida dins l’univers Marvel i totes comptaran amb els actors protagonistes de les pel·lícules originals. Cal esmentar que totes aquestes sèries no s’afegiran al catàleg des del primer dia, sinó que s’aniran incorporant al llarg dels mesos:

Hawkeye

A la darrera Comic-Con de San Diego es van anunciar que aquesta sèrie està previst que arribi al llarg de la tardor del 2021. Fins ara només s’ha confirmat la presència a l’elenc de Jeremy Renner, qui ha interpretat Hawkeye a 5 pel·lícules, però no se sap qui serà l’encarregada d’interpretar Kate Bishop, ni la resta de l’elenc. Tot i que és probable que algun membre dels Avengers realitzi alguna aparició.

- Advertisement -

La història se centrarà, bàsicament, en els còmics creats per David Aja i Matt Fraction i mostrarà l’altre vida d’en Clint Barton, és a dir, què fa quan no és un Avenger. Per altra banda, ens introduirà a Kate Bishop, a la que en principi li passarà el testimoni en un futur no molt llunyà, segons va afirmar el mateix actor Jeremy Renner. Cal esmentar que, als còmics, Clint Barton està divorciat, viu sol amb la companyia del seu gos Fortu, la seva vida és un caos i plena de males decisions. Mentre que Kate Bishop (integrant dels joves Avengers) és la seva única amiga.

- Advertisement -

Loki

Tot i que no serà de les primeres d’arribar a la plataforma, sí que es pot dir que és la més esperada entre els seguidors. I és que la interpretació del déu de l’engany protagonitzada per Tom Hiddleston va ser ben acceptada pels fans de Marvel. Els esdeveniments que va tenir lloc a Avengers: Endgame van deixar moltes preguntes obertes i la sèrie mirarà de respondre-les. Ara bé, l’estrena està prevista per la primavera del 2021 i ja se’n coneixen alguns detalls. El showrunner serà Michael Waldron, el qual ha treballat amb grans sèries com Community o Rick i Morty.

A la ficció, Loki viatjarà a diferents etapes de la història de la Terra i, no només això, també hi influirà; ja que es tracta del déu de les entremaliadures. A la primera imatge promocional es va poder veure el protagonista en un carrer del 1975, això es pot deduir ja que darrera seu hi ha una marquesina de cinema que anuncia en cartell Jaws (Tiburón), film que va estrenar-se aquell mateix any a l’estiu de la mà d’Steven Spielberg, a més, és l’any que va finalitzar la Guerra de Vietman. 

Falcon and Winter Soldier

Aquesta sèrie serà la primera d’arribar a la plataforma, ja que recentment s’ha anunciat que arribarà a finals del 2020. Anthony Mackie i Sebastian Stan tornaran a repetir els seus carismàtics papers i a enfundar-se el vestit de superheroi com a la saga original.

Aquesta és de la que menys dades coneixem fins al moment, però sembla que estarà centrada en la vida dels dos superherois després dels esdeveniments que van tenir lloc a Avengers: Endgame i que van provocar molts canvis, així com el fet que van deixar moltes preguntes sense respondre. La sèrie estarà dirigida per Kari Skogland, directora especialitzada en treballs per a televisió. A més, comptarà amb el guionista de la saga John Wick, Derek Kolstad, així que podrem esperar que la ficció inclogui grans escenes de lluita.

WandaVision (The Vision and the Escarlet Witch)

- Advertisement -

El proper 21 de setembre és la data prevista per donar el tret de sortida al rodatge a Los Ángeles d’aquesta nova sèrie. Curiosament, encara es desconeix el director que es farà càrrec d’aquest projecte, però sí que se sap que comptarà amb els actors protagonistes que ja van interpretar aquests personatges dins l’univers Marvel, Paul Bettany i Elizabeth Olsen i està previst que s’estreni a la primavera del 2021.

Sorprèn que la producció comenci tan aviat, i més encara que The Falcon and the Winter Soldier, que s’estrena abans, però la seva producció s’iniciarà un mes més tard i Loki no començarà a produir-se fins a principis del proper any. És probable que això sigui perquè Elisabeth Olsen (interpretant al personatge de Wanda) apareixerà a Doctor Strange in the Multiverse of Madness que començarà a rodar-se a principis del 2020.

Tot i que no es coneixen gaires detalls sobre la trama, la mateixa Olsen va dir que la sèrie revelarà per què se la coneix com a Scarlet Witch, així com l’origen i la naturalesa dels seus poders. Si el personatge desenvolupa la capacitat d’alterar la realitat, podria canviar molts aspectes dels que van tenir lloc als films, com la pèrdua de Visió i tornar-lo per viure amb ella. El que està clar és que l’UCM encara guarda molts secrets i de mica en mica anirem esbrinant cap a on ens enfoquen les diverses realitats.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents