Primeres confirmacions de l’Atlàntida Film Fest

- Advertisement -

L’arribada de l’estiu està just a la cantonada, s’aproximen moments per estar a la platja, a una terrassa o a algun lloc amb aire condicionat a la fresca, per això l’Atlàntida Film Fest que arranca la novena edició el proper 1 de juliol, és ideal ja que se’n pot gaudir en línia on es desitgi durant 30 dies, és a dir, fins l’1 d’agost. Es tracta del festival de cinema en línea més gran del món, consolidat al llarg de les primeres edicions que van comptar amb més de 150.000 espectadors en total, només l’edició passada va superar els 70.000 espectadors (xifra rècord a la història de l’esdeveniment) i enguany es vol superar aquesta xifra.

El pòster ha estat obra de l’artista Nauzet Mayor, el qual agafa el relleu d’Ana Cabello, Albert Pinya i Miquel Barceló, responsables de cartells d’edicions anteriors. El festival dirigit per Jaume Ripoll, qui també gestiona la plataforma Filmin, se celebrarà a la seu de Palma de Mallorca de l’1 al 7 de juliol (per quart any consecutiu), mentre que a la plataforma en línia es podrà gaudir fins l’1 d’agost. La inauguració tindrà lloc al Castell de Bellver amb la projecció d’un film que està pendent de concretar. A més, s’amenitzarà la vetllada amb un concert de Soleá Morente. Aquest no serà l’únic concert, ja que també el festival es caracteritza per comptar amb grups emergents que avui dia tenen un nom consagrat dins el panorama musical. Enguany, la llista de confirmats són: Soledad Vélez, Mueveloreina, Monterossa, Meneo, Lava Fizz, Opilions (tribut a Joan Serra), Júlia Colom i Jordi Maranges.

- Advertisement -

- Advertisement -

Un any més, se centrarà en la mirada a Europa com a eix vertebrador de la programació, de la qual ja s’han donat a conèixer uns quants títols, però al llarg de les properes setmanes s’anunciaran la resta. A les projeccions s’hi sumaran conferències i concerts (esmentats anteriorment) que complementen aquesta cita imprescindible amb el cinema. Els primers títols confirmats que també es podran veure a Mallorca (a part de Filmin) són: Ciutat dels morts (Miguel Eek, documental), Els ulls no s’aturen de créixer (Javier García Lerin, guanyadora del Festival In-Edit 2018), Letters to Paul Morrissey (Armand Rovira i Saida Benzal, guanyadora de diversos premis internacionals i projectada al Cinema d’Autor), Moonface, una dona en guerra (Xavi Herrero), Mamá (Marcos Calleja, curtmetratge) i Rambova (Georgina Sas i Cesc Mulet).

Les estrenes nacionals i internacionals que es gaudiran exclusivament en línia estan conformades per: Brecht (Heinrich Breloer, première al Festival de Berlín), Acid (Alexander Gorchilin), Quiero el Sol (Giles Perret i François Ruffin), Ojos Negros (Marta Lallana i Ivet Castelo, premi a Zonazine del Festival de Málaga) i Staff only (Neus Ballús, projectada a Málaga, Berlín i BCN Film Fest).

Fotograma film ‘Staff Only’ (Neus Ballús)

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents