El Premi del Públic Virtual de Sitges 2023 és per ‘Late night with the Devil’

- Advertisement -

El públic és sobirà i al Festival de Sitges també és jutge al Premi del Públic Virtual! En aquesta 5a edició del Premi del Públic Virtual, un guardó popular organitzat per El Cinèfil i el Festival de Sitges, ha triomfat clarament la cinta australiana Late night with the Devil dirigida pels germans Cameron Cairnes, Colin Cairnes. La pel·lícula gira al voltant d’un programa televisiu en hores baixes. Per recuperar audiència decideix fer un episodi especial de Halloween amb conseqüències més enllà d’aquest món… Mireu el títol per imaginar-vos què pot arribar a passar. 

Late Night with the Devil

- Advertisement -

La medalla de plata ha estat pel film guanyador de l’edició 2023, Cuando la maldad acecha, de l’argentí Demián Rugna. Aquesta pel·lícula també apareix en el top 10 dels crítics d’El Cinèfil. És a dir, no és exagerat afirmar que ha convençut la crítica i el públic del certamen. Completant el pòdium d’honor, hem de fer un viatge a Corea del Sud. Sleep, òpera prima de l’ajudant de direcció del gran Bong Joon-ho, Jason Yu, ha enamorat l’audiència amb una dosi d’insomni mortal en el si d’una parella acabada de casar.

- Advertisement -

A continuació podeu consultar el rànquing de les 10 pel·lícules més ben valorades per l’audiència en xarxa del Festival de Sitges. A cada imatge hi veureu el percentatge de vots en estrelles que ha recollit cadascun dels films més ben valorats de la secció oficial a competiació. A sota trobareu la valoració mitjana en una nota numèrica de l’1 al 10 per facilitar la comprensió.

Premi del públic virtual: els films més valorats

   

- Advertisement -

Més informació sobre el Festival de Sitges 2023

Els 11 millors films del Festival de Sitges 2023

‘Cuando acecha la maldad’ triomfa al Festival de Sitges

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents