Per fi els tràilers diuen la veritat

- Advertisement -

El tràiler són una de les parts fonamentals dins una campanya de publicitat d’una nova pel·lícula. Per primera vegada es pot veure els actors donant vida als personatges, es pot veure el to que tindrà el film i en la majoria de casos, et posen les parts més interessants.

Els tràilers sempre deixen veure les millors escenes, les de més acció, les més dramàtiques, les més divertides… en fi, el que sigui necessari perquè es creï la necessitat en l’espectador d’anar-la a veure al cine. Però, en alguns casos s’exagera o es maquilla el film amb grans bandes sonores i grans efectes especials i, quan un està davant la gran pantalla pensa: On és la pel·lícula que vaig veure al tràiler?

Tràilers honestos

- Advertisement -

Un grup de joves, va crear Screen Junkies, un portal dedicat al món del cinema i les sèries de televisió des d’una perspectiva que gira al voltant de l’humor. Des del seu canal de Youtube, cada dimarts, dijous i dissabtes, pengen vídeos on parlen de diferent temes relacionats amb el cine.

- Advertisement -

El canal compta amb 5.425.851 subscriptors i amb més de 1.200.000.000 visualitzacions. Els dimarts és el dia dels tràilers honestos, muntatges audiovisuals que en format de tràiler expliquen “la veritat” sobre diferents pel·lícules i sèries. Segons ells, són “els tràilers que les productores no volen que vegis”.

En aquests moments, tenen fets més de 150 vídeos on comenten de manera sarcàstica diferents films com la nova d’Star Wars, Frozen, The Hunger Games o Fifty Shades of Grey, entre d’altres.

Però les sèries no se salven, Game of Thrones, The Walking Dead o Agents of S.H.I.E.L.D. o Breaking Bad.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents