‘Paws of fury’, sacseja Prime Video

- Advertisement -

Paramount Pictures, Nickelodeon Movies, Align i Aniventure pretenen saccejar Prime Video amb Paws of Fury: The legend of Hank, una pel·lícula d’animació animal on molts gats i un gos lluiran arts marcials a la pantalla gran. La cinta està dirigida pel gran director que ens va donar The Lion King el 1994, i Stuart Little el 1999, Rob Minkoff, juntament, en aquest cas, al debutant Mark Koetsier. La traducció al castellà del títol poc té a veure amb l’original: Un héroe Samurai: la leyenda de Hank. En anglès, Paws of fury, (peülles de fúria) fa una picada d’ullet lingüística al film de Bruce Lee Fist of fury (1972) (punys de fúria).

- Advertisement -

La pel·lícula explica la història de Hank, un gos que és a les últimes i que es troba en un poble ple de gats que necessiten un heroi que els defensi del maligne pla d’un malvat dolent, que desitja que el poble desaparegui del mapa. Amb l’ajuda d’un mestre en arts marcials que accepta entrenar-lo a contracor, el nostre perdedor ha d’assumir el paper del samurai del poble i formar un equip amb els seus habitants per salvar la situació. El petit problema és que… els gats odien els gossos! 

- Advertisement -

Kylie Kuioka (Emiko) i Michelle Yeoh (Yuki) a Paws of Fury: The Legend of Hank

Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais i Mel Brooks són alguns dels actors que posen veu a la versió original d’aquesta producció per a tots els públics, que promet deixar bons moments en família. També hi trobarem un bon grapat de tòpics tant del cinema d’arts marcials com dels westerns i dels clàssics japonesos d’Akira Korosawa i Toshirō Mufine. Tot plegat amb trencaments de la quarta paret, referències al propi film (dins del film) i força picades d’ullet a l’humor per adults.

Gabriel Iglesias (Chuck) i Aasif Mandvi com (Ichiro) a Paws of Fury: The Legend of Hank.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents