‘Living With Yourself’: ficció i humor amb Paul Rudd

- Advertisement -

Living with Yourself és una comèdia que planteja una pregunta: realment volem ser millors?. Miles, interpretat per Paul Rudd, és un home que no està passant pel seu millor moment i decideix sotmetre’s a un tractament que promet ajudar-lo a millorar. Els problemes comencen quan descobreix que ha estat reemplaçat per una nova i millorada versió de si mateix. Mentre afronta les conseqüències imprevistes de les seves accions, Miles ha de lluitar per recuperar la seva esposa, la seva feina i la seva pròpia identitat.

- Advertisement -

La història està explicada des de múltiples perspectives en què l’atractiu principal és veure el mateix Rudd interpretant dos personatges diferents a la vegada. Els vuit episodis en què es divideix la sèrie estan creats i escrits pel guanyador d’un premi Emmy per The Daily Show with Jon Stewart, Timothy Greenberg, i dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris (Little Miss Sunshine). Living With Yourself  s’estrenarà a tot el món el 18 d’octubre a Netflix.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=5w54yW2Ur50

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents