‘Ozark’: l’últim crim de la família Byrde

- Advertisement -

Tot acaba. Les bones sèries també. I si, com Ozark, arriba al final sense haver-se fet pesat o amb la sensació que no han estirat la història com un xiclet, és bon senyal. Aquest 21 de gener de 2022 s’estrena la temporada final d’una de les sèries de més èxit de Netflix. Això sí, ho farà en dues tandes de 7 capítols. És a dir, encara no veurem el final definitiu. Caldrà esperar una mica… A jutjar pel que ha passat amb sèries com La casa de papel, segurament seran dos o tres mesos.

- Advertisement -

La ficció va començar el 2017 i com qui no vol la cosa es va anar llaurant adeptes entre el públic, la crítica i els premis. En total la història creada per Bill Dubuque i dirigida i protagonitzada per Jason Bateman acumula 6 nominacions als Globus d’or 17 nominacions als Emmy dels quals n’ha guanyat dos Julia Garner a la interpretació de repartiment i un Jason Bateman a la direcció. No tenim cap dubte que si res no es torça aquesta 4a temporada veurem més premis aquest any.

El principi del final

- Advertisement -

En aquesta temporada veurem dos esdeveniments clau. El primer és que els Byrde veuran per primer cop una oportunitat real de deixar, per fi, la seva tasca de blanqueig de diners pel càrtel mexicà Navarro pel qual han estat treballant tot aquest temps. El segon és la rivalitat amb la Darlene Snell i els camells locals que posarà contra les cordes la família i les aliances (inclosa la de Ruth Langmore). A més també veurem entrar “en acció” el fill petit de la família. Els Byrde ja són un clan al complet i potser aquesta unitat és el que els salvarà… O no. A continuació podeu llegir una crítica de la sèrie per si voleu refrescar la memòria.

‘Ozark’: gran trama i grans personatges

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents