Obama de la política al cine

- Advertisement -

És un fet que el passat 9 de novembre Barack Obama va deixar de ser oficialment el president dels Estats Units. Durant dues legislacions va estar al capdavant del país i la seva vida, tant personal com professional, va passar a ser d’interès públic. Tot i que ara la Casa Blanca queda en mans de Donald Trump, els detalls de la vida de l’expresident segueixen despertant curiositat.

Netflix ha adquirit els drets sobre Barry, el film que explicarà la joventut de Barack Obama i l’estrenarà el pròxim 16 de desembre. La plataforma en línia va presentar un primer teaser on es podia veure per primer cop Devon Terrell a la pell del protagonista. La pel·lícula se centrarà en la dècada dels vuitanta, quan va arribar a Nova York per començar els seus estudis a la Universitat de Columbia. Aleshores, els seus amics el coneixien pel sobrenom de Barry.

- Advertisement -

- Advertisement -

Però aquesta no serà l’única oportunitat de saber més sobre la vida de l’expresident. El passat mes de gener, es va presentar al Festival de Cine de Sundance la pel·lícula Southside with You, opera prima del director Richard Tanne. El film narra la primera cita que van tenir Barack Obama i la seva dona Michelle Obama (en aquell moment Robinson), l’estiu de 1989 a la ciutat de Chicago. En aquella època, Obama estava fent pràctiques en un bufet d’advocats i Michelle era la seva tutora. Aquest fet no va fer dubtar el jove estudiant de dret que li va proposar de sortir en diverses ocasions fins que ella va acceptar.

Aquell dia, van esmorzar a l’Art Institute de la ciutat, van menjar un gelat a Baskin Robbins i van anar al cine a veure Haz lo que debas de Spike Lee. Anys més tard l’expresident va confessar en el programa d’Oprha que, “a la nostra primera cita la vaig convidar al millor gelat. Li vaig fer un petó i tenia gust de xocolata”. El film arribarà a les nostres pantalles el proper 22 de desembre.

https://youtu.be/9yn02RS6IT0

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents