Nova campanya per encoratjar el públic a tornar al cinema

- Advertisement -

No és el mateix una bicicleta estàtica que pedalar per la muntanya. No és el mateix escoltar música amb auriculars que anar a un concert. Tampoc no és el mateix veure una pel·lícula a casa que veure-la al cinema. Amb aquesta simple però efectiva idea la Federación de Cines de España i la Federación de Distribuidores Cinematográficos han presentat la campanya “ENS VEIEM AL CINEMA” que té com a objectiu animar el públic a gaudir del cinema a la gran pantalla. La campanya és una continuació de la iniciativa #YOVOYALCINE que es va dur a terme l’estiu passat.

- Advertisement -

La campanya és una iniciativa de l’ESCAC juntament amb les dues federacions d’exhibidors i distribuïdors i està dirigida pel realitzador Carlos Alonso Ojeda juntament a un equip de graduats de l’escola. Aquesta crida per revertir la difícil situació dels cinemes compta amb el suport d’actors i directors com Juan Antonio Bayona, Santiago Segura, Miki Esparbé, Vicky Luengo entre d’altres.

- Advertisement -

Per el cineasta, Carlos Alonso Ojeda “La idea darrera aquesta campanya és recordar al públic que malgrat adaptar els nostres hàbits culturals en temps de pandèmia, no és el mateix que la experiència real. Ara hi ha ganes de recuperar la nostra vida i gaudir del cinema en una sala de cinema”. La realització del spot s’ha fet en sales de cinema del Cinesa Parc Vallés, Cinema Aribau i Splau Full HD.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents