Estrelles de cine que tenen noms falsos (i no ho sabies)

- Advertisement -

Els noms falsos d’alguns actors i actrius poden sorprendre. A veure, ja ens podem imaginar que el DNI de Lady Gaga no hi posa ben bé això. I ja sabem que un nom artístic sempre pot ajudar al fet que siguis més recordat. Ara bé, hi ha casos que el canvi al santoral és bèstia. Així, passar de Norma Jean a Marilyn Monroe, per exemple, és un salt al buit. Tanmateix, n’hi ha d’altres que són més subtils.

Els noms falsos són més comuns del que ens pensem

Alguns dels exemples que veurem ho han fet per una raó merament “estètica” o fonètica i d’altres per amagar noms o cognoms que potser no els convenia. El que està clar és que el canvi d’identitat és una constant a Hollywood. Descobrim alguns exemples.

- Advertisement -

Noms falsos estrelles

- Advertisement -

noms falsos actrius

Noms reals actors

Noms reals actrius

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents